Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Enfield BAF Genel Merkezi Covid-19 Test Merkezi Oluyor

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-BAF Genel Merkezi 1-2-21 Tarihinden İtibaren Covid-19 Test Merkezi Oluyor. BAF'tan yapılan açıklama çöyle: "Koronavirüs ile mücadelenin halen yoğun olarak devam ettiği bu günlerde Britanya Alevi Federasyonu olarak ilime ve sağlık emekçilerine kapılarımızı açarak yardımcı olacağız.Henüz net olarak bilinmeyen bu salgın hastalık çok canımızı aramızdan aldı. Bir çok insan halen yaşam mücadelesi veriyor.Tek bir can dahi kaybetmemek için önlemler alınması gerekiyor. Bu nedenle test yaptırmak en yakınlarınızı yaşatmak anlamına geliyor.Daha fazla ve hızlı test yaptırma imkanı sağlamak için kurumumuzun kapılarını Covid Test Merkezi olarak hizmete açıyoruz."

"Britanya Ulusal Sağlık Servisi NHS, BAF ve Enfield belediyesi ortak çalışması olarak önemli bir hizmete verilecek".

1 Şubat 2021 Pazartesi, saat 10’dan itibaren Britanya Alevi Federasyonu genel merkezi Covid Test Merkezi olarak hizmete açılıyor.Alevi inancında önemli bir yeri olan Hızır ayında bu hizmetimiz Hızır’ın hizmeti ve Eli olacaktır.1 Şubat 2021 Pazartesi günü tüm basın fotoğraf ve video alabilecektir.

Britanya Alevi Federasyonu, Great Cambridge Road, N9 9LE Tel: 020 8245 8482

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.