Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Estel World Büyüyor ve Gençlere Yatırım Yapıyor

Avrupa Ajansı (AVA) Şirket - Londra’da üç şubesi ile hizmet veren Estel World College, Hertford Road üzerindeki Edmonton şubesini büyüttü. Yeni dekor ve daha geniş bir salona kavuşan Estel World Edmonton şubesi geçen pazar günü öğlen yapılan görkemli bir açılışla kurdela kesti.

Açılışa Enfield Belediye Meclis üyeleri Cllr Ahmet Karahasan ile Cllr Mustafa Çetinkaya, Avrupa Gazetesi sahibi Vatan Öz, IDMC sahibi Mehmet Karakuş, Bizim Fm’in sahibi Bedran Çullu, katıldı.

“Gençlere sahip çıkmak istiyorum”

Açılışta Avrupa Gazetesine konuşan Saniye Ünal şunları söyledi:

Saniye Ünal: “18-25 yaş arası gençlerimiz aileleri ile sorun yaşıyorlar, okula gitmiyorlar. Ben bu gençlere el atmak istiyorum. Nasıl önceden diyordum bayanlar evde kalmayın diye şimdi de gençlere sahib çıkmak istiyorum. Bayanlar derken şunu kastettim önceden hep bayanlar evde kalmayın diye hep meslek sahibi olmaları için elimden geleni yaptım, hala da yapmaya devam ediyorum. Orada burada çeteleşmeden, grup olamdan herhangi bir şey olmadan genölerimizi eğitime çekerek BEDAVA kurs yapmak istiyorum.

Avrupa Gazete: Sizi gençlerimize önem vermeye iten ne oldu ? Bu son dönemdeki bıçaklama olayları mı ittirdi sizi bu tarafa ?

Saniye Ünal: “Ben ciddi rahatsızlık yaşadım ve oğlum Baran hep yanımda oldu. İşimize el attı koşturdu belki de sevmedi ama beni mutlu etmenin yolunu arayarak işin içine girdi. Baktı bu sefer de kendine ait olarak yaptı çok güzel bir iş, meslek dedi. Üniversitesini bitirmesine rağmen benim yanımda. Ben de istiyorumki gençlerimiz de işsiz kaldıkları zaman başka alanlara yönelmesinler. Gençlere fırsat verelim. O fırsatların merdivenlerinden bir tanesi tarafından ben olayım. En azından kendi çevremde ve kendi olanaklarım ile gençlere yönelik bir şeyler yapmak istiyorum. Güzellik olsun bakım olsun kurs olsun. Topluma örnek olsun diye bütün toplumumuza bütün iş sahiplerine bunu öneriyorum. Öyle bir durumda oldukları zaman gençlerin ellerinde diplomaları var gidip bir yerde çalışabilirler, kendilerine iş açabilirler ilerideki dönemde.

Estel World College sahibi Saniye Ünal oğlu Baran

Avrupa Gazete: Diplomalarını aldıklarında kolejlerde ve sizin kolej dahil olmak üzere genelde iş buluyorlar da, bazen iş bulamayanlar oluyor. Yetersiz mi oluyor ? Çünkü bütün işletmeler sizin gibi kapılarını açmıyor

Saniye Ünal: “Berberlik kuaförlük biraz işi biraz tecrübe işi biliyorsunuz. Berberlik kuaför tecrübe işi olduğu için insanlar aldığı eğitimden kaldığı zaman hiç birşey yapamaz. Eğer benim imkanların el verirse bu projemi gerçekleştirirsek gençlere diyeceğim ki : ‘’ Gelin kendinize hazır 6 aylık kurstan sonra istediğiniz zaman devam edin kendinizi geliştirmenin yolunu bulun’’ Biz burda ücretsiz saç keseceğiz insanlara mesala. Sadece diploma verip göndermiyorum istihdam da veriyoruz bu çok önemli.”

“Gençlerimizin eline altın bilezik takıyoruz”

“6 aylık kurslarımızda basit işlemleri öğretiyoruz yeterli olmayabiliyor. 3 tane şubemiz var hangisi size yakınsa gidip pratik yapabilirsiniz. Biz müşterilerimizden izin alarak diyoruzki bu bizim öğrencimizdi kendini yeni geliştirmeye başladı ona bir imkan verelim. Sağ olsunlar müşterilerimiz kırmıyorlar. Berberlik’te saç kesimi nasıl olacak ? Bedava müşteri alacağız. Bedava müşteri aldığımız için biz öğrencimize o imkanı verelim diyoruz. Estel World olarak da alanımızı genişletiyoruz.”

“İstediğiniz ülkede iş açma hakkına sahipsiniz”

“Bugün yeni açtığımız yer biliyorsunuz güzellik kuaförlük berberlik ve eğitim üzerine geldik. Bizim orası tam bir eğitim kolej olarak başlayacağız. Kuaförlük berberlik güzellik alanlarında Level 2 Level 3 ve Level 4 vereceğiz. Verdiğimiz diplomalar uluslar arası geçerliliği var. İstediğiniz ülkede iş açma hakkına sahipsiniz. Bir genç geldiğinde erken berberi veya bayan kuaförü sertifikası aldığında Avrupa’da Türkiye’de geçerli. Gençlerimizin eline altın bilezik takıyoruz. Hem işsizliğin karşısına geçmeye çalışıyoruz hem de toplumsal projeler yer alarak gençler meslek sahibi olup istemediğimiz yerlere gitmesiniz engelliyoruz. Bunun içinde de ücretsiz destekler vermek istiyoruz aynı zamanda da istihdam sağlamaya çalışıyoruz. Şu an anlattığım projede eğer bana destek verirlerse ben bu projeyi gerçekleştireceğim.

Yenilenen Edmonton Şubesi

Ünal: “Yeni açılış olan şubemizde kuaförümüz var kursun dışında. Bayan kuaförümüz Türkiye’den geldi çekirdekten yetişme ve çok güzel saçlar yapıyor. Hem kolej olarak eğitim veriyoruz aynı zamanda Türkiye’den çok güzel kuaförümüz var.”

Avrupa Gazete: Dükkanınızın yanındaki kıyafetler nedir?

Saniye Ünal: “Vitrindeki kıyafetler bizim kendi yaşam tarzımız. Türkiye’den getirildi kıyafetler. ‘Estel World Modası’ kıyafetleri. Müşterilerimiz yavaş yavaş ilgilenirler diye düşünüyorum. Bir güzellik salonuna geldiğinizde saçınızı tırnağınızı lazerinizi cilt bakımınızı kıyafetinizi yapıp çıkabilirsiniz.”

Estel World Koleji sahibi Saniye Ünal

Estel World Koleji sahibi Saniye Ünal Lazer ve Güzellik Koleji sizlere Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan ve iş yeri açma imkânı sağlayan diploma sahibi yapıyor. VTCT onaylı özel kurslar, kurslara katılanları alanında uzman yetiştirerek iş imkânı da sunuyor” dedi. Estel World’un sektördeki gelişmeleri çok yakından takip ettiği ifade edilen açıklamada, “Sektörel gelişmeleri yakından takip eden kolejimiz, konusunda eğitimli Türkçe ve İngilizce konuşan öğretmenleriyle kariyerinize yön veriyor. Dünyada kullanılan son model cihazlarla güzellik alanında en son yenilikleri öğrenirken aynı zamanda işletmecilik konusunda da bilgilendiriyor. Kurs özelliklerimiz içinde anatomi fizyoloji, hijyen, cilt bakımı, cilt bakım cihazları kullanımı, cilt analizi epilasyon iğneli epilasyon, manikür, pedikür gibi uygulamaların hepsi var. Kurslarımız bilgi öğrenimi yanında pratik ağırlıklı olarak sizleri geleceğe hazırlıyor” denildi.

Ünal: “Okulumuz her seviyeden kursiyerlere açıktır. Meslek sahibi olmayan tüm bayanları bekliyoruz”

Estel World Koleji sahibi Saniye Ünal da, sağlık ve kalite kurallarına uygun olarak üstün nitelikli uzmanlar yetiştirmek istediklerini ifade ederek, “Okulumuz her seviyeden kursiyerlere açıktır. Meslek sahibi olmayan tüm bayanları bekliyoruz” dedi. Edmonton, Hornsey ve Stoke Newington şubeleriyle müşterilerine en kaliteli hizmet sunmak konusunda iddialı olduklarını belirten Saniye Ünal, “Bu hizmetlere ek olarak Estel World Kolej’de yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz gelecekteki gururumuz olacaktır” dedi.

FOCUS ULTRASON HIFU SADECE ESTEL WORLD’de

FOCUS ULTRASON HIFU yöntemi ile yüz germe işlemi anestezi gerektirmeden ultrasound başlık cilde değdirilerek uygulanır. Bu cihazda odaklanmış ses dalgaları kullanılarak cildin 1,5-3 - 4.5 ve 13 mm gibi derinlikteki noktalarında ısı noktaları olusturularak cildin gerginliğini sağlayan yapılar [ kollejen ve elastin ] tekrar yapılanmaları için tetiklenir. Tek seans uygulanır ve ortalama 3 yıllık bir süreçte cilt her geçen gün yenilenerek canlılık kazanır. İhtiyaca göre tüm yüz, alın ve göz çevresi kırışıklıkları, düşük kaslar, yanak ve çene bölgesindeki sarkmalar icin uygulama mümkündür. Cerrahi bir uygulama olmadığı için uygulamanın hemen ardından günlük aktivitelere dönülebilir. Daha fazla bilgi almak icin Estel World şubelerini veya Saniye Ünal’I 0773 79 79 305 nolu telefondan arayabilirsiniz.

EDMONTON ŞUBESİ:

592 Hertford Rd, London N9 8AH • Tel: 020 8804 5550

STOKE NEWINGTON ŞUBESİ:

171 Stoke Newington Road, Stoke Newington, London N16 8BP Tel: 020 7254 4588

CRUCH END ŞUBESİ:

81 Tottenham Lane, Tottenham, N8 9BE • Tel: 020 8340 7250

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil soylu 2 yıl önce

Tebırk ediyorum girişimcılıgımızden dolayı