Öne Çıkanlar salda gölü kibris Üs Bölgeleri Kıbrıs Türk h Alan Macfarlane Pekünlüler Derneği İngiltere Türk Toplumu Futbo mini bütçe

Bu haber kez okundu.

GLOBAL SAĞLIK KONFERANSI TÜRKİYE VE İNGİLTERE ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Ekspoturk Türkiye CEO’su Beşir Kemal Şahin:“Yurtdışından sağlık hizmeti almak isteyen yabancı hastalar için Türkiye bir vaha…”Türk hastaneler İngiliz hastalara hizmet verecek…Tüm dünya ülkelerinin merkezinde yer alan Türkiye, ileri teknoloji altyapısı ve yabancı hastalar için kaliteli, uygun ve hızlı sağlık hizmeti sunma konusunda sağladığı avantajlarla yurtdışından sağlık hizmeti almak isteyen İngilizler için ideal bir ülke olarak öne çıkıyor.

GLOBAL SAĞLIK KONFERANSI, TÜRKİYE VE İNGİLTERE ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI SUNUYOR

Global Sağlık Konferansı, sağlık hizmet sunumunda Türkiye ve İngiltere arasında bir köprü oluşturması amacı ile Londra’nın en prestijli mekanlarından Londra IOD Yöneticiler Enstitüsünde, 21-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında ilgilileri biraraya getirecek.

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD)’ın desteğini alan etkinlik, Türkiye’den sağlık hizmeti almak isteyen yabancı hastalara servis veren hastaneler ile İngiltere’nin sağlık turizmine yönelik faaliyet gösteren sağlık turizm acenteleri ve sigorta şirketleri gibi önde gelen kuruluşlarının yanı sıra hastane yetkilileri ve uzman doktorlarını buluşturacak. Türkiye’den 30’un üzerinde hastanenin yer alması beklenen etkinliği destekleyenler arasında Ticaret Bakanlığı, THY; HIMSS Turkish Community, Bursa STO ile İngiltere’den Turkish British Chamber of Commerce and Industry (TBCCI) ve Healthcare UK yer alıyor. Etkinlikte BUPA, Axa, Vitality, Aviva gibi sigorta şirketlerinin yöneticileri ve 40’ın üzerinde sağlık turizmi acentesi ile B2B görüşmeleri yapılacak.

TÜRKİYE 6 SAATLİK UÇUŞ MESAFESİ İLE DÜNYA ÜLKELERİNİN YÜZDE 60’INA ULAŞIYOR

Global Sağlık Konferansı’nın Türkiye ayağını yürüten Ekspoturk Türkiye’nin CEO’su Beşir Kemal Şahin, Türkiye’nin yeni teknoloji hastaneleri ile sağlık hizmet sunumunda Avrupa ve bölge coğrafyadaki ülkelerden ileri de olduğunu belirterek kaliteli hizmeti hızlı ve uygun fiyatlarla sunuyor olmasının da yabancılar için büyük avantaj olduğunu ifade etti. Ülkenin 6 saatlik uçuş mesafesi ile neredeyse dünya ülkelerinin yüzde 60’ına ulaşabilecek bir stratejik konumda olduğunu söyleyen Şahin, Türkiye’nin bu özellikleri ile yabancı hastalar için adeta bir vaha olduğunu dile getirdi.

Etkinliğini işbirliği odağında 4 ana başlıktan oluştuğunu belirten Şahin bu başlıklarla ilgili olarak, “Türkiye ve İngiltere Ülke Sunumları, İngiltere ve Türkiye Arasında Sağlık Hizmetleri İşbirliği Potansiyeli (Fırsatlar) Paneli, B2B görüşmeleri ve Sağlık İşbirliği Vizyon Toplantısı olmak üzere 4 ana başlık odağında gerçekleşecek etkinlikte, karşılıklı işbirliği fırsatlarını yakalamak istiyoruz. Türkiye’nin marka olmuş hastaneleri ile İngiltere’de yaşayıp yabancı bir ülkeden sağlık hizmeti almak isteyen kişiler arasında aracı olabilecek, onları bilgilendirip yönlendirebilecek kurumlar biraraya gelerek temas kuracaklar. İngiltere’de ulaştığı hedef kitleyi genişletmek ya da ülkeye yeni girmek isteyen hastaneler için Global Sağlık Konferansı önemli bir başlangıç olacaktır” diye konuştu.

GLOBAL SAĞLIK KONFERANSI’NIN TANITIM VE PAZARLAMA SÜRECİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Ekspoturk Türkiye ve Expoturk UK ekibi olarak Konferansın İngiltere’de tanıtım ve pazarlamasına yönelik çalışmaların devam ettiğini ifade eden Ekspoturk Türkiye’nin CEO’su Beşir Kemal Şahin,“Ekip olarak geçtiğimiz günlerde, Türk ve İngiliz kuruluşları arasında sağlık altyapı projeleri konusunda işbirliği fırsatlarının konuşulduğu ve Healthcare UK’nın düzenlediği Türkiye-İngiltere Sağlık İşbirliği organizasyonuna katıldık. Healthcare UK Dijital Sağlık Başkanı Madhukar Boseile Ekspoturk Türkiye ve Expoturk UK ekibi olarak biraraya gelerek etkinliğimizi tanıtma ve işbirliği konularını konuştuk.Yine Londra’da yapılan tanıtım çalışmaları çerçevesinde Turkish British Chamber of Commerce and Industry – Türk İngiliz Ticaret ve Endüstri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emma Edhem ile açılış konuşmacılarından biri olması ve iki ülke arasında sürdürülebilir ticari köprüler kurulması yönünde görüşmeler gerçekleştirdik. Bu çerçevede Türk İngiliz Ticaret ve Endüstri Odası’nın NHS, Healthcare UK ve geniş firma datasına etkinliğin davetlerinin yapılmasına ilişkin mutabakata varılmıştır.” şeklinde konuştu.

http://globalhealthlondon.com/

 

Expoturk UK 

Uluslararası hedef pazarlarda fuarcılık ve organizasyon alanında faaliyetlerini sürdüren Expoturk UK, yatırımcılar, sunucular, markalar ve alıcıları aynı zaman ve mekanda biraraya getirerek ‘süreli-pazaryerleri’ dizayn etmektedir.

Geçtiğimiz yıllarda yine sağlık alanında bir organizasyon olan ve Türk ve uluslararası medikal markaları Pakistanlı alıcılarla biraraya getiren Pakmedica etkinliğine başarıyla imza atan Expoturk UK, Global Sağlık Konferansı ile Türkiye’deki sağlık hizmet sunucuları ile Londra’da sağlık turizmine yönelik faaliyetlerini sürdüren kurumları buluşturmayı hedeflemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.