Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

İngiliz Hastalara Türk Doktorlar Bakacak

İngiltere ile Türkiye arasında sağlanacak işbirlikleri ile sağlık hizmeti almak isteyen İngilizlere Türk hastaneler hizmet verecek. Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) ve Turkish British Chamber of Commerce and Industry (TBCCI-İngiltere Türkiye Ticaret Odası) işbirliği ile düzenlenen Global Sağlık Konferansı, 21-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında Londra’nın en prestijli mekanlarından Londra IOD Yöneticiler Enstitüsünde yapılacak. Etkinlikte, Türk sağlık hizmet sunucuları ve İngiltere’nin sağlık sisteminde yer alan sağlık turizmi acenteleri ve sigorta şirketleri ile birlikte Türkiye’ye hasta transferi sağlayan özel sağlık kurumları ve hastane yetkilileri biraraya getirecek.

GLOBAL SAĞLIK KONFERANSI, TÜRKİYE VE İNGİLTERE ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI SUNUYOR

Global Sağlık Konferansı, sağlık hizmet sunumunda Türkiye ve İngiltere arasında bir köprü oluşturması amacı ile Londra’nın en prestijli mekanlarından Londra IOD Yöneticiler Enstitüsünde, 21-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında ilgilileri biraraya getirecek. Turkish British Chamber of Commerce and Industry - Türk İngiliz Ticaret ve Endüstri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emma Edhem’in ana konuşmacı olarak yer alacağı Konferansa, LaingBuisson International Limited CEO’su Keith Pollard ve Tunus Büyükelçisi Nabil Ben Khedher de katılım sağlayacak.

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD)’ın desteğini alan etkinlik, Türkiye’den sağlık hizmeti almak isteyen yabancı hastalara servis veren hastaneler ile İngiltere’nin sağlık turizmine yönelik faaliyet gösteren sağlık turizm acenteleri ve sigorta şirketleri gibi önde gelen kuruluşlarının yanı sıra hastane yetkilileri ve uzman doktorlarını buluşturacak. Türkiye’den 30’un üzerinde hastanenin yer alması beklenen etkinliği destekleyenler arasında T.C. Ticaret Bakanlığı, THY, HIMSS Turkish Community ile İngiltere’den Turkish British Chamber of Commerce and Industry (TBCCI) ve Healthcare UK yer alıyor. Etkinlikte BUPA, Aviva, Maya Medikal Solutions, Right Choice Home & Away, TraWelove, Gold Atlantic Health, Red tape Consulting, BodyClinique, Woodmans, ImproveWell, MediGlobus, Longevita, FarmaTrust, Amirinia, Tulip Holidays, ZS Consulting, Travelmed, Med Travo, Healix Group of Companies, EY UK, KPMG UK gibi şirketlerle ile B2B görüşmeleri yapılacak.

Global Sağlık Konferansı’na Türkiye sağlık hizmet sunucularından Acıbadem, MedikalPark, Medipol, Güven, Dünya Göz, Attelia Ağız ve Diş Sağlığı, Lifemed, Antalya Anadolu Lara Hastanesi, Dental 35, Batı Göz, Okan Üniversitesi Hastanesi, NP Tıp Merkezi, Medicine, Emsey, International Estetik, İstanbul Cerrahi, Neolife, Bayındır ve Anadolu Sağlık Merkezi gibi marka olmuş kuruluşların katılımı bekleniyor.

Global Sağlık Konferansı’nda “Türkiye ve İngiltere Ülke Sunumları”, “İngiltere ve Türkiye Arasında Sağlık Hizmetleri İşbirliği Potansiyeli (Fırsatlar) Paneli”, “B2B görüşmeleri” ve “Sağlık İşbirliği Vizyon Toplantısı” olmak üzere 4 ana başlıkta gerçekleşecek ve karşılıklı işbirliği fırsatları konuşulacak. Türkiye’nin marka olmuş hastaneleri ile İngiltere’de yaşayıp yabancı bir ülkeden sağlık hizmeti almak isteyen kişiler arasında aracı olabilecek ve onları bilgilendirip yönlendirebilecek kurumlar temas kuracak.

Türkiye’nin sağlık hizmet sunumunda yakaladığı kalite ve standartları tüm dünya vatandaşlarına sunmak ve ülkenin sağlık alanındaki başarılarını uluslararası alanlarda göstermek gerektiğini ifade eden OHSAD Genel Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat, etkinlikle ilgili olarak, Türkiye ve İngiltere’de arasında sağlanacak nitelikli işbirlikleri ile her iki ülkeye de fayda sağlanabileceğini belirtti.

Türkiye’nin yeni teknoloji hastaneleri ile sağlık hizmet sunumunda Avrupa ve bölge coğrafyadaki ülkelerden ileride olduğunu söyleyen Ekspoturk Türkiye’nin CEO’su Beşir Kemal Şahin, Türkiye’de kaliteli hizmetin hızlı ve uygun koşullarda sunuyor olmasının da yabancılar için avantaj sağladığını ifade etti. Ülkenin 6 saatlik uçuş mesafesi ile neredeyse dünya ülkelerinin yüzde 60’ına ulaşabilecek bir stratejik konumda olduğunu söyleyen Şahin, Türkiye’nin bu özellikleri ile yabancı hastalar için adeta bir vaha olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.