Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

İngiltere’de Sağlık alanında neler oluyor, NHS’de yaşanan sorunlar ve kaynakları toplantısı 

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Halk toplantısı 27 Kasım Cumartesi günü 16.00-18.00 saatleri arasında Londra Toplum Merkezi (N16 6PY) derneğinde gerçekleşecek. Sağlık alanında neler oluyor, nedenleri ve ne yapılabilinirin konuşulacağı toplantıya konuşmacı olarak Dr Ali Doğan, Dr Yılmaz Algül, Eczacı Ali Gül Özbek ve Homerton Hastanesi Unison sendikası temsilcisi Naomi Byron yer alırken, moderatörlüğü Day-Mer Yönetim Kurulu’nda Arif Bektaş gerçekleştirecek.  

İngiltere sağlık alanındaki saldırıları anlamak ve bu alanda yürütülen mücadeleye toplumumuzun katılımını sağlamanın adımlarından biri olan bu toplantıya herkes davetli.  Daha geniş bilgi için [email protected] veya 020 7275 8440 numarasından bize ulaşabilirsiniz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.