Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Konut

Bu haber kez okundu.

Londra’dan İstanbul'da başarı köprüsü,  Filiz Yener başarı ödülünü aldı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA/ÖZEL - Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi, değişim rüzgarlarını ekonominin önemli simalarından takip edebilmesi amacıyla Lob'in Turkey tarafından organize edilen 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, 19 Temmuz'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapıldı. Bilindiği gibi geçen yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan ödül töreni bu yıl İstanbul’da yapıldı.

İşadamı ve Gelecek Partisi Kurucularından Sadullah Kavak, Emergency Medical Resources Yöneticilerinden Filiz Yener’i ödülü için tebrik etti

TÜKETİCİYE GÜVEN VERENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tüketiciye güven veren, tüketici memnuniyetini ilke edinen firmaların ve iş insanlarının ödüllendirildiği Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi her yıl gündeme damgasını vuran konuları ele alarak ekonomik yaşantımızın ayrılmaz bir parçası oldu. 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, teknoloji ile gelişen eğilimleri, etkin atılımları yakından takip edenlerin ajandasında şimdiden yerini aldı.

Emergency Medical Resources Yöneticilerinden Filiz Yener Londra’dan ödüle layık görüldü. Emergency Medical Resources İngiltere’den ödül alan tek firmaydı. 

LONDRA’DAN FİLİZ YENER’E İSTANBUL’DA ÖDÜL 

Ödüle layık görülen tıbbi tedarik alanındaki tek firma Emergency Medical Resources’e görkemli bir törenle ödülü verildi. Londra’da faaliyet gösteren Emergency Medical Resources Şirketi yöneticilerinden Filiz Yener, İngiltere’den İstanbula’a giderek ödülünü aldı. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, tüketici memnuniyetinin ve kalitenin yaygınlaştırılması adına ekonomiye yön veren simaların, ulusal ve dünya çapında iş insanlarının tanışmasına, kaynaşmasına yeni ortaklıkların ve atılımların doğmasına vesile oluyor.

Medikal Sağlık Ürünleri, Maskeden hijyenik eldivenlere, PPE Koruyucu Kıyafetlere, Koronavirüs ile ilgili tıbbi medikal ürünler için arayınız. Emergency Medical Resources Limited- Medical & health

Adres: Garage 12 South Way Claverings Industrial Estate, London, N9 0AB 

Tel: 020 8803 1271 – Filiz 07889 853775 – Poyraz 07872 863608

Hollanda’dan Ödüle Layık Görünen Tek Firma Perfect Yöneticisi Özhan Öztür

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.