Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı

Bu haber kez okundu.

Müezzinoğlu, 'Griple ilgili olağanüstü bir paniğe gerek yok'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,  hekimlik mesleğinin zor bir meslek olduğuna dikkat çekti. Hekim olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu belirten Müezzinoğlu, "Diğer sıfatların hepsi gelip geçicidir  ama hekimlik ömrümüzün son nefessine kadar onurla taşıyabileceğimiz bir meslektir. Bu mesleğin mensupları zaman zaman zorluklar yaşasa da  her zaman onur duymuştur bu mesleği yaptığı için" dedi Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak son 1.5 ayda 65 bin çat kapı ev ziyareti yaptıklarını ve gittikleri evlerin yüzde 98'inde doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür edildiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.