Öne Çıkanlar Türkmenköy londra başbakan Türkiye deprem Miart Gallery Faiz Sucuoğlu Kıbrıs Sağlık Turizmi Covid19 Asya Bebek londra Kadın Festivali Uluslararası Kadın Festivali

Bu haber kez okundu.

Sedat Çelik tedavisi bağımlıları sigara, alkol ve uyuşturucudan kurtarıyor

Almanya’da yaşayan Sedat Çelik uyguladığı tedavi ile bağımlıları sigara, alkol ve uyuşturucudan kurtarıyor. Sedat Çelik, 16 yıldır uyguladığı ağrısız ve yan etkisi olmayan tedaviyle %99 başarı sağlıyor. İngiltere’de Londra olmak üzere Avrupa’da 9 tedavi merkezi bulunuyor.

Sedat Çelik şunları söyledi:

“Gerektiğinde tedavi ücretsiz tekrarlanır. Yıllara dayanan tecrübemiz ile Lazer tedavisi sayesinde Sigarayı Hemen Bırakın ve sizde Sağlıklı Hayata Kavuşun. Bizim yöntemimiz sayesinde günde 5-6 paket sigara içenlerin bile sigarayı rahatlıkla bıraktığı ispatlanmıştır.”

• Sigara bırakma tedavisi

• Stress tedavisi

• Kilo verme tedavisi

• Alkol tedavisi

• Esrar tedavisi

• Uyuşturucu tedavisi

• Kesinlikle ağrısız ve yan etkisiz

• Sinirli ve agresif olmadan sigaradan kurtulun

• Randevu en kısa zamanda uzun süre beklemeden veriyoruz.

Almanya’da yaşayan Sedat Çelik uyguladığı tedavi ile bağımlıları sigara, alkol ve uyuşturucudan kurtarıyor

Kokain, alkol, esrar, sigara ve bonzaide %99, eroinde ise %90 başarı

Almanya’da yaşayan Sedat Çelik uyguladığı tedavi ile bağımlıları sigara, alkol ve uyuşturucudan kurtarıyor. Kokain, alkol, esrar, sigara ve bonzaide %99, eroinde ise %90 başarı sağladıklarını açıklayan Sedat Çelik’e ait Almanya’da Stuttgart, Frankfurt, Duisburg, Brühl, Hamburg, Berlin, Kelch/Strasburg ve Münih’te ve İngiltere’de Londra olmak üzere 9 tedavi merkezi bulunuyor.

Kokain için 2-3 seans, Bonzai için 2-3 seans, eroin için 4-5 seans gerekiyor

Bağımlılıktan kurtulma başarı oranının Avrupa'da başka bir örneği olmadığını belirten Sedat Çelik uygulanan tedavi hakkında açıklamada bulundu: "Tedavide ağrı, sızı ve yan etki yok. Sigara ve alkol bağımlıları için tek seans yeterli. Kokain için 2-3 seans, Bonzai için 2-3 seans, eroin için 4-5 seans gerekiyor. Randevulu çalışıyoruz. Müşterilerimiz en çok iki hafta içinde onlara en yakın merkezde randevu alıyor. Başarılı olmanın en büyük şartı bağmlılıktan kurtulmayı istemek. Tedavi olanlara içinde bulundukları arkadaş çevresinden uzaklaşmalarını öneriyoruz. Tedavi pahalı değil. 1 aylık sigara parasına sigaradan kurtuluyorlar. İnsanlar bize danışsınlar. Paradan daha çok dua alıyoruz. Fransa, İsviçre gibi komşu ülkelerden gelen müşterilerimiz var. iyileşip dönüyorlar. Bağımlılıktan kurtulmak için aylarca kamplarda kalanlar var. Buradarda bağımlılıktan doğru dürüst kurtulamadıkları gibi daha kötü alışkanlıklara başlayan bile oluyor."

Laser tedavisinin avantajları

Tedavinin eğitimini aldığını ve geliştirdiğini belirten Sedat Çelik uygulanan tedavinin sağladığı avantajları şöyle sıraladı: "Sigara içenler sigara içmeyenlere nazaran 10 yıl önce ölüyor. Sigara erkeklerde cinsel gücü azaltıyor, kadınlarda kısırlığa sebep oluyor. Tedaviden sonra stres yaşanmıyor. Bu tedavi herkese uygulanıyor. Terapiden sonra kişide nefes darlığı, horlama veya öksürük varsa yok oluyor."

Tel: +49 2232 155 444 ve +49172 58 58 599

Website: https://www.behandlungcenter.de/en/

Anahtar Kelimeler:
Sedat Çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melek Aytekin 3 hafta önce

Türkiyede yeriniz varmi

Avatar
Selma 2 ay önce

Türkiye'ye ait bir numara yokmu arayamıyorum

Avatar
İlhan 3 ay önce

Allah binlerce kez razı olsun Kokain alkol ve esrardan kurtuldum hem sağlığıma kavuştum hemde artık param malcılara gitmiyor ve evime huzur geldi şimdi eşimle daha çok mutluyuz herkesin kurtulmasını diliyorum

Avatar
Kübra 3 ay önce

Çok teşekkür ederim oğlum sayenizde alkol ve uyuşturucudan kurtuldu Allah binlerce kez sizden razı olsun herkese tavsiye ediyorum

Avatar
Aysel 4 ay önce

Sedat beye çok teşekkür ediyorum onun sayesinde sıgaradan kurtuldum herkese tafsiye ederim

Avatar
Sema 1 yıl önce

Önce Allah’tan sonrada Sedat Beyden Allah razı olsun

Avatar
Sema 1 yıl önce

Önce Allah’tan sonrada Sedat Beyden Allah razı olsun