Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Sun Express londra

Bu haber kez okundu.

Spinal Müsküler Atrofi Tip 1 hastası Metehan Fidan'a ’a yardım edelim, saniyeler bile önemli

Leicester Diyanet ve Luton Türk Eğitim ve Kültür Merkezi, Metehan için yardım kampanyası başlattı. Yardım Kampanyasını Atilla Üstün organize ediyor. Tuncay ve Zeliha Fidan’ın oğlu Metehan için hazırlaman bağış kampanyasına destek olalım  Luton Turkish Education & Culture Trust tarafından Avrupa Gazetesine bir yardım açıklaması gönderildi. Açıklama şöyle: “Leicester de yaşayan bir bebek için acil yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu tedaviyi NHS karşılamadığı için son çare olarak bu yardım yoluna başvurduk. Zamanla yarışıyoruz ve bebeğimiz için her geçen dakikanın önemi var” 

Tuncay ve Zeliha Fidan’ın oğlu Metehan için bir bağış kampanyası


Luton Turkish Education & Culture Trust: “Tuncay ve Zeliha Fidan’ın oğlu Metehan için bir bağış kampanyası başlatıyoruz. Metehan, maalesef Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası. Ona bir gelecek sağlayabilmek için sadece 2 yaş (ve 13 kilo) altındaki bebekler için onaylanan ve $2.1 milyon bedelindeki Zolgensma isimli gen terapisini alması gerekiyor.”  

Ulaşım, konaklama ve konsultasyon gibi diğer maliyetlerle birlikte toplanması gereken bağış miktarı $2.4 milyon’ı buluyor. Metehan şu an 11 aylık ve maalesef zamanımız çok kısıtlı. Az ya da çok yapacağınız her miktarda bağış Metehan için çok değerli. SMA tip 1 hastası Metehan’ın yardımınıza ihtiyacı var!”

YARDIM İÇİN İNTERNET BAĞLANTISI, TIKLA

Leicester Diyanet ve Luton Türk Eğitim ve Kültür Merkezi, Metehan için yardım kampanyası başlattı. Yardım Kampanyasını Atilla Üstün organize ediyor. Tuncay ve Zeliha Fidan’ın oğlu Metehan için hazırlaman bağış kampanyasına destek olalım 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.