Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere Deniz C Erkan

Bu haber kez okundu.

Tamamlayıcı Tıbba İlgi Artmaya Başladı

Türkiye Enerji Tıbbı ve Uygulamaları Derneği Başkanı Op.Dr. Mustafa Erşin, günümüzde hastanede sadece hastalıkların teşhisi ve bu hastalıkların belirtilerinin baskılanması veya yok edilmeye çalışılması ile ilgili çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, son yıllarda Türkiye ve dünyada tamamlayıcı tıbba olan ilginin artmaya başladığını söyledi. 

Sağlığın gerçek tanımında, beden ,duygu ve zihin sağlığının tüm unsurları ile birlikte tam bir iyilik halinde olmasının hedeflendiğine dikkati çeken Op. Dr. Mustafa Erşin şöyle konuştu; 

“Günümüzde hastalık odaklı tanı ve tedavi yolunda , belirlenmiş kriterler dahilinde sadece belirtilerin ortadan kaldırılması ve sürekli olarak ilaçlarla baskı altında tutulması öngörülmektedir. Sağlığın gerçek tanımında ise , beden ,duygu ve zihin sağlığının tüm unsurları ile birlikte tam bir iyilik halinde olması hedeflenmelidir. Bu durumda en basit bir belirtinin bile sebepleri ile birlikte değerlendirilmesi ve onu ortaya çıkaran , bedensel , zihinsel ve duygusal düzensizliklerin dengelenmesi temel amaç olmalıdır.”   

“Frekans Tıbbını sağlıklı iken kullanmayı desteklemek her şeyin başında geliyor”

Matrix ritim terapisinin frekans tıbbındaki yeri ve sağlığın ritmi hakkında konuşan Erşin,  matrix ritim terapisi ile hücrelerin ve kas iskelet sisteminin 8-12 hz olan sağlıklı frekansının hatırlatılmasının sağlandığına dikkati çekerek,  “Sağlıklı frekansların sürekli olarak hatırlatılması; temelde sağlığın güçlendirilmesi vücudun hastalıklara karşı savaşında yardımcı olur ve direkt olarak da bağışıklık sistemi hücrelerinin sayısal olarak artışını sağlar. Sempatik ve parasempatik sinir sistemindeki dengeleme ile birlikte organlarımızın ve sistemlerinin sağlıklı halde çalışmasına yardımcı olur” dedi.

Doğa ile Uyum İçinde Yaşamak  Elinizde

Bu uygulama ile birlikte;  meridyen sistemindeki enerji akışında var olan blokajların çözülmesi ile vücut enerjisinin ve çakraların dengelendiğine de dikkati çeken Erşin, “Vücut enerjisinin ve çakraların sağlıklı bir şekilde dengelenmesi; duygu ve zihin dünyamızdaki dalgalanmaları da ortadan kaldırdığı için sağlıklı bir sisteme geçiş yapmamıza yardımcı oluyor. Bu çalışmaların sonucunda ise Sağlığın Ritmi tekrar hatırlandığında , hücresel düzeyden başlayarak tüm beden, zihin ve duygu ile birlikte ruhsal alanlarımızda karşımıza çıkan tüm belirtilerin oluşturduğu olumsuzluklardan arınarak, her yaşın gerektirdiği sağlık konforunu elde etmemize imkan sağlanıyor.  Sağlığın Ritmi ile sürdürülen bu yolculukta  , yaşam gücünüzle birlikte  doğa ile uyum içinde yaşamak  elinizde” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.