Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Yaşaması için sıfır şans verilmişti, Kovid 19 yoğun bakım, kalp krizi, karaciğer yetmezliği, böbrek yetmezliği, akciğer yetmezliği, kangren ile koma ve 222 gün sonra mucize

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Mucize bu sefer 56 yaşındaki Türk Taksi şoförü Ali Sakallıoğlu için gerçekleşti. Ali Sakallıoğlu, 222 gün önce yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.  Kalp krizi, karaciğer yetmezliği, böbrek yetmezliği, akciğer yetmezliği ve kangren geçirerek 222 gün önce komaya alındı. Yaşaması için sıfır şans verilmişti.  İngiltere'nin en uzun süre Covid hastası olarak tarihe geçen Ali Sakallıoğlu'na hayatta kalmak için 'sıfır şans' verildikten sonra evine sağlıklı olarak döndü.  


 222 gün hastanede kalan İngiltere'nin en uzun süredir Covid hastası olan Türk Taksi şoförü Ali Sakallıoğlu


   
222 gün hastanede kalan, Britanya'nın en uzun süredir komada kalan Covid hastası Türk Taksi şoförü Ali Sakallıoğlu'nun ailesine "sıfır şans ve yaşayamaz denildi. Taksi şoförü Ali Sakallıoğlu, Mart ayı sonunda hastaneye kaldırıldı. Tıpkı milletin yüksek ateşten muzdarip olması ve tat alma duyusunu kaybetmesi üzerine kısıtlamaların uygulandığı sırada ve yedi ay boyunca eve dönmedi komada kaldı.  56 yaşındaki Türk, bir yoğun bakım ünitesine kabul edildi ve kalp krizi, karaciğer yetmezliği, böbrek yetmezliği, akciğer yetmezliği ve kangren geçirdiği için  tıbbi olarak komaya alındı.

Türk Taksi şoförü Ali Sakallıoğlu şunları söyledi: "Ailem ve  NHS'nin yardımıyla bunu aşmam uzun zaman aldı ... doktorlar harikaydı."

Ali Sakallıoğlu'nun ailesine üç kez yaşamayacağı söylendi. Ancak mucizevi bir iyileşme sağladıktan sonra 11 Kasım'da evine döndü. Kızı Shanez, başaramayacağı söylendiği her seferinde "kalbinin kırıldığını" söyledi, ancak bunun olabileceğine "inanmayı reddettiklerini ve kurtulacağına inandıklarını" ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.