Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu Esenboğa Havalimanı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör kimden, nereden, nasıl gelirse gelsin, hep birlikte mücadele edeceğiz. Yarın şehidimizin cenazesine katılacağız. Son derece üzgünüm. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Bir canımız var, o canımızı vatana vermeye hazırız. Mehmetçiğimiz verdi, şehit oldu, keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı ben, benim ailem yaşasaydı." dedi.Erzurum'dan hareket ederek, saat 23.15'te Ankara'ya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, Esenboğa Havalimanı'nda, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Veli Ağbaba, Selin Sayek Böke, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP'li milletvekilleri, partinin Ankara İl Başkanlığı, gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş karşıladı. 

Kılıçdaroğlu'nu karşılamak üzere havalimanına gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları taşıyarak, "Kahrolsun PKK", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Türkiye laiktir, laik kalacak", "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları attı. 

"Bu terör bizi asla yıldıramaz"

Partililerin yoğun sevgi gösterisiyle karşıladığı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların ilgisine teşekkür etti. 

"Bizim bir görevimiz var, bütün zorlukları aşmak, teröre karşı durmak, vatandaşı korumak, vatandaşın haklarını savunmak" diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Terör kimden, nereden, nasıl gelirse gelsin, hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu terör bizi asla yıldıramaz ve yolumuzdan döndüremez. Kararlılıkla, bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Yarın şehidimizin cenazesine katılacağız. Son derece üzgünüm. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Bir canımız var, o canımızı vatana vermeye hazırız. Mehmetçiğimiz verdi, şehit oldu, keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı ben, benim ailem yaşasaydı. O açıdan son derece üzgünüm, bir şehidin olması gerçekten beni son derece üzüyor." 

Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan kalabalıkla ilgili de "Bu atmosfer, güzel bir atmosfer. En azından teröre karşı hep birlikte duruyoruz, birlikte mücadele ediyoruz. Buraya katılan arkadaşlarıma, telefon eden bütün siyasi partilerin genel başkanlarına, sivil toplum, meslek kuruluşlarına, sendikalara hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hep beraber, birlikte olacağız ve Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız." diye konuştu.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, özel harekat polislerinin koruduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.