Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Putin ile Erdoğan anlaştı Suriye barış görüşmeleri Astana'da yapılacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'de süren iç savaş ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile barış görüşmelerine devam edeceğini açıkladı. İki liderin barış görüşmeleri için Astana'da buluşacakları belirtildi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye barış görüşmelerinin Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılmasını teklif etme konusunda anlaştıklarını söyledi.Putin, Türiye'nin militanların Halep'ten çıkarılması için gereken tüm yardımı göstereceğine söz verdiğini belirtti.Rus Lider, "Suriye'de bir sonrası aşama ülke çapında ateşkes" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.