Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım Londra'da eğitim gören öğrencilerle buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere'nin başkenti Londra'da, Anadolu Ajansı (AA) ve TRT World'ün Genç Yetenek Geliştirme Projesi kapsamında eğitim gören öğrencileri kabul etti.Yıldırım, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temaslarının son gününde, kent merkezinde yer alan Four Seasons Park Lane Otel'de, AA ve TRT World'ün Genç Yetenek Geliştirme Projesi kapsamında verilen destekle Londra'da eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren kabulde, TÜRKEN Vakfı İngiltere Başkanı Hakan Camuz, AA Haber Akademisi Koordinatör Yardımcısı Cihangir İşbilir, Genç Yetenek Geliştirme Projesi kapsamında eğitim gören öğrenciler ile Milli Eğitim Bakanlığı bursuyla İngiltere'de eğitim gören öğrenciler hazır bulundu.

Kabulde, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç de yer aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.