Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

CHP Fındık için Adalet Yürüyüşünü başlatıyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) alımı için 10 lira olarak açıkladığı fındık fiyatı Karadeniz’de şok etkisi yaratmıştı. Beklediklerinden 5 lira aşağısı olarak açıklanan rakam üreticileri isyan ettirdi.

Çiftçilerin tepkisine kulan veren CHP de fındık seferberleğine katılma kararı aldı. Anamuhalefet partisi, bugün Ordu’da ‘Fındık İçin Adalet' yürüyüşünü başlatıyor. Daha önce Ankara-İstanbul arasında Adalet Yürüyüşü gerçekleştiren ve Çanakkale’de Adalet Kurultayı yapan CHP, bugün Ordu’dan Giresun’a ‘Fındık İçin’ yürüyecek. Bugün Ordu’dan başlayacak yürüyüş 2 gün sürecek. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise yürüyüşe Giresun’da son kısımda katılacak.

Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.