Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

ABD Başkanı iptal ettiği ziyareti gerçekleştirecek

Trump, 12 Haziran'da Singapur'da yapılacak zirvenin gerçekleşeceğini, Kuzey Koreli temsilci Kim Jong-chol'un, Kim Jong un'un yolladığı mektubu Beyaz Saray'da kendisine vermesinin ardından açıkladı.Trump ayrıca, Kuzey Kore'nin "nükleer silahlardan arınmak" istediğini söyledi, ancak Kuzey Kore bu bilgiyi doğrulamadı.
Trump "mektubun çok ilginç olduğunu ve bir noktada paylaşmanın uygun olacağını" belirtti.Donald Trump, insan hakları konularının görüşmede ele alınmadığını da aktardı.ABD Başkanı geçen hafta zirveyi iptal etmiş, ancak daha sonra taraflar ilerleme sağlama konusunda uzlaşmışlardı. Trump ve Kim Jong un arasındaki tarihi zirve, görevdeki bir ABD Başkanı ve bir Kuzey Kore lideri arasında yapılacak ilk görüşme olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.