Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Aday gösterilmeyince CHP ve MHP için oy istedi

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, dün Ak Parti’nin YSK’ya verdiği milletvekili aday listesinde yer almamasına tepki gösterdi. Düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Aybatılı, "Isparta’ya hizmet etmek için AK Parti’den aday olmak gerekiyordu. Şartlar bunu gerektiriyordu, o yüzden aday adayı oldum. Ben vekillerin üstünde bir insanım. Onların etiketi var. Benim milletvekili etiketim yok ama gönüllerin adamıyım. Ayrıca benim etikete de ihtiyacım yok. Ama Isparta’nın hizmete ihtiyacı var. 4 vekili üst üste koy, ben onların üzerine çıkar otururum. Onlar iş yapamaz ama ben yaparım. Ben zamanında ektiğimi biçiyorum. Biz vekil olsak Isparta’ya hizmet getirirdik. Ve bir sistem oluşturmuşlar. Ben o sisteme uydum. Temayül yoklamasına girdim. Ama AK Parti genel merkezi kendi sistemine uyuyor mu? Temayül yoklaması yapıldı. Anketler yapıldı, sivil toplum kuruluşları yoklaması yapıldı. Hangisine uydular?" diye konuştu.

AK Parti’nin kendisi için bittiğini belirten Mehmet Aybatılı, "Ve açıkça söylüyorum; CHP ve MHP için açık destek oluyorum. Açıktan oy istiyorum. CHP Isparta’da 2 milletvekili çıkarabilir. Bizi sevenler, bize destek olanlar bu çağrıya kulak verecek ve bakın neler olacak? İsa Önder Dinçtürk’ün ikinci sıradan milletvekili olmasını çok isterim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.