Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Ahmet Hakan, Gökçek ve Arınç kavgası için ne dedi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Gökçek-Arınç polemiğinde yazısının delil gösterilmesine tepki gösterdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Twitter'dan Arınç'a yönelik yaptığı sert açıklamalarda, Bülent Arınç'ın damadının Cemaat'e mensup olduğunu iddia etmiş ve Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın yazısını delil olarak göstermişti. Hakan'ın 23 Mart 2014 tarihinde kaleme aldığı yazıyı Twitter'da paylaşan Gökçek, Arınç'ın damadı Doç Dr. Ekrem Yeter'in Cemaat'le ilişkisi olduğunu ve Hakan'ın bu durumu yazısında belirttiğini ifade etti. Köşe yazısının Melih Gökçek tarafından delil olarak gösterilmesine sert tepki gösteren Ahmet Hakan, "Bunu bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum" dedi. Gökçek'e Tarafsız Bölge yayınında cevap veren Hakan'a, programın konuklarından Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de destek verdi.

İşte, Hakan'ın o açıklamaları:

Bülent Arınç'ın damadının Cemaat tarafında olması ve oradaki varlığını sürdürmesi enteresan gelmişti. Bir durum tespiti olarak enteresan gelmişti. Ben onu yazmıştım. Şimdi bir insanın damadının, oğlunun, kızının, kardeşinin bulunduğu yerle o insanı yargılamak, bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.