Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

AK Parti MYK toplantısı başladı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında parti genel merkezinde başladı. Toplantının ana gündem maddesini MHP ile yürütülen yeni Anayasa çalışmaları oluşturuyor. Ekonomideki gelişmelerin de ele alınacağı toplantıda,  partinin Ar-Ge birim başkanlığı da çalışmaları hakkında kurul üyelerine sunum  yapacak.  MYK toplantısında, dün gece Adana'da özel öğrenci yurdundaki yangın ve  bu kapsamda alınacak tedbirler de masaya yatırılacak. Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye ile ilgili kararı konusunda da  kurul üyeleri bilgilendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.