Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Ak Parti'nin elindeki son anket sonuçları

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, HDP'nin barajı aşması için yürütülen çalışmalara değindi, ellerindeki son anket sonucunu açıkladı.

İşte Ünal'ın açıkladığı o rakamlar

AK PARTİ 46-48, HDP BARAJ ALTI

Şu anda AK Parti 46-48 bandında, CHP 24-26, MHP 14-16, HDP 7-9 bandında gözüküyor. HDP şu anda baraj altında gözüküyor.

8 HAZİRAN'DA BİRİLERİ İSTİFA ETMELİ

8 Haziran'da birilerinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bir siyasi sorumluluktur ama kendisine %35'i hedef olarak koyan, ya da kendisine %19-20' yi hedef olarak koyan ve iktidar olmayı düşünmeyen bir muhalefetin başarısızlık algısı da farklı olabiliyor.

Seçimin merkezine HDP'nin barajı aşıp aşamayacağını almak, ana muhalefetin ve yavru muhalefetin bir nevi başarısızlığı bana göre. ‘AK Parti'nin oylarını düşürüp düşürmemesi HDP'nin barajı aşmasına bağlı' Eğer seçim stratejileri buysa ki maalesef bu gibi gözüküyor, bu her şeyden önce başarısızlığı kabul etmek anlamına geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.