Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Ak Partili vekiller yanlışlıkla el kaldırdı

İç Güvenlik Paketi Tasarısı'nın 5. bölümü üzerindeki CHP'nin verdiği "görüşmelerinin devam edilmesine" ilişkin önerge, AK Parti'li milletvekillerinin yanlışlıkla el kaldırması üzerine kabul edildi.AK Parti milletvekillerinin itirazına Başkanvekili Sadık Yakut, "Genel Kurul'daki el kaldırışa göre kabul edildiği anlaşılmıştır" dedi. Bunun üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Yakut'un, oylamada "kabul edenler" dediğini, "kabul etmeyenler" demediğini, önergenin kabul edilip, edilmediğinin belli olmadığını ve tutanağa işlenmediğini ifade ederek, "Genel Kurul'daki oylamalarda ve seçimlerde önemli bir yanlışlık olduğu iddia edilirse başkan usul görüşmesi açabilir veya gerekirse oya başvurarak düzeltme yapabilir. Siz kabul etmediniz ve bu tutanağa işlenmedi. Burada bir yanlışlık olduğu çok açık. Dolayısıyla bu oylamanın tekrar edilmesi lazım" görüşünü savundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.