Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Ankaralı Aziz lakaplı Aziz Akpınar'a Londra'da anma etkinliği

İngiltere Türk toplumunun yakından tanıdığı girişimcilerden, Ankaralı Aziz lakaplı Aziz Akpınar ani vefatı nedeniyle ailesi ve dostlarının organize ettiği anma etkinliği Efes restaurantta yapılacak.

CHP İngiltere Dayanışma Derneği Yönetim kurulu adına Başkan Seniha Russell Avrupa Gazetesi'ne merhum Aziz Akpınar ile ilgili bir açıklama gönderdi. Açıklamada düzenlenen anma töreni konu edildi. Başkan Seniha Russell şunları söyledi: "Derneğimizin üyesi ,Arkadaşımız ,dostumuz  Aziz Akpınar geçen Pazartesi günü Atatürk’ü anmak için gittiği Ankara’da Anıtkabiri ziyaretinde kısa bir süre sonra kalp krizi geçirerek hayatını  kaybetmiştir.Kendisine Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Aziz Akpınar  için Londra’da taziye etkinliği düzenlenecek. Aziz Akpınar için taziye günü. Gazeteci Faruk Zabcı ve Akpınar’ın kızları tarafından düzenlenecek anma etkinliği 15 Kasım Cumartesi günü 14.00 ile 17 saatleri arasında merkez Londra’daki Efes II Restaurantta gerçekleşecek. İnglitere Türk toplumunun yakından tanıdığı girişimcilerden, ‘Ankaralı Aziz’ lakaplı Aziz Akpınar ani vefatı nedeniyle ailesi ve dostlarının organize ettiği anma etkinliğine katılmak isteyen dostlarının belirtilen ve saatte “175-177 Great Portland St, London W1W 5PJ” adresindeki Efes restaurantta hazır bulunmaları istendi.Son resmini Atamizla çektirmiş olan dostumuz mekanin cennet olsun."

Avrupa Ajansı (AVA)  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesine başsağlığı yakınları ve sevenlerine sabır dileriz. Yazarımız Ümit Dandul'un Aziz Akpınar anısına yazdığı yazıyı okumak için tıklayınız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.