Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Başbakan Davutoğlu Filipinler'de törenle karşılandı

Başbakan Davutoğlu, Manila Villamor Askeri Hava Üssü Kalayaan Terminali'nde, Avustralya'nın Brisbane kentindeki programını tamamlayarak özel uçak "TUR" ile TSİ 20.00'de Filipinler'in başkenti Manila'ya geldi.Başbakan Davutoğlu, Manila Villamor Askeri Hava Üssü Kalayaan Terminali'nde, askeri törenle karşılandı. Karşılamada, Türkiye'nin Manila Büyükelçisi Esra Cankorur ile Filipinli yetkililer de bulundu. Filipinli kızlar, Davutoğlu ve beraberindekilerin boynuna çiçekten kolye taktı.Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de Filipinler'e geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.