Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Başbakan Davutoğlu, Melih Gökçek ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında 23.05’te başlayan görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşme ile ilgili basına herhangi bilgi verilmezken, Gökçek, konuta giriş ve çıkışında kameralara görüntü vermedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu yaşanan polemikle ilgili şunları söylemişti: AK Partinin kuralları belli sağlam kuralları var. Farklı düşüncelere sahip olan arkadaşlar bu zeminlerde görüşlerini açıklarlar. Çok ciddi bir parti disiplinimiz var. Her iki açıklama da partimizin kuralları ve ortak siyasi kültürümüz açısından yanlıştır. Dün Arınç'la bugün de Gökçek'le görüşüp gerekli uyarılarda bulundum ve bulunmaya devam edeceğim Kim olursa olsun partimizin itibarını sarsamaz. Parti disiplininden feragat edilmemiştir. Parti disiplin kurulu tarafından gerekli işlemlere tabi tutulacaklar. Ne Sayın Cumhurbaşkanımız ne de ben Türkiye seçime giderken ülkemizin böyle hassas bir dönemde zarar göreceği durumlara düşürülmesine müsade etmeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızla çözüm süreci konusunda da konuştuk ve hiçbir görüş ayrılığımız yoktur. Bu aşamaya gelinmiş olması büyük bir başarıdır. Kimse bir kaos beklentisi içine girmesin. Bunlar siyasi kültürümüzün temel ilkeleri bakımından önem taşır. Çözüm süreci başarıya ulaşana kadar yolumuza devam edeceğiz.

Günlük Gazeteleri Oku 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.