Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım, HDP'ye yönelik operasyon hakkında ne dedi

Başbakan Yıldırım, gazetecilerin sorusu üzerine şunları söyledi:Soruşturma kapsamında HDP milletvekilleri dışında tamamı gitmiş, ifadesini vermiş. Yasal süreç devam ediyor. HDP milletvekillerinden sadece 1’i gitmiş, 54 tanesi bu çağrıya uymamış, hukukun üstünlüğünü tanımamıştır. Yapılan işlem mahkemenin yaptığı çağrının yerine getirilmemesi üzerine yapılan bir işlemdir. Gözaltı işlemi böyle yapılmıştır. 

DOKUNULMAZLIKLARI ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE SONA ERDİRİLEN VEKİLLER HAKKINDA HUKUKİ BİR İŞLEM

Sayın Kılıçdaroğlu’nun kastettiği şey savcılığın bugün yaptığı işlem ise iki şeyi birbirine karıştırıyor demektir. Seçimle geldiniz, bir sonraki seçimde ya göreviniz devam eder ya da seçilemezsiniz. Buradaki olay tamamen terörle ilgilidir, yargısal bir faaliyettir. Dokunulmazlıkları anayasa değişikliği ile sona erdirilen milletvekilleri hakkında hukuki bir işlemdir. Vatandaşın kafasını karıştırmaya hacet yok.

SİYASET SUÇ İŞLEMENİN BİR KALKANI OLAMAZ

Diğer konu KCK. Bölücü örgütün bir sürü farklı adı var ve her gün bu çağrıyı yapıyorlar. Bu çağrıyı yapmaktan önce bugün Diyarbakır’da tonlarca bombayı patlatan kendi yandaşlarına baksınlar. Ne bölge halkı ne milletimiz bunların çağrısına artık kulak vermiyor. Türkiye terörle olan mücadelesini amansız bir şekilde sürdürecek. Siyaset suç işlemenin bir kalkanı olamaz.

İNTERNET ERİŞİMİNDE YAŞANAN SIKINTI

Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.