Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım ve İsmail Küçükkaya arasında gergin anlar

İzmir'de Fox TV canlı yayınına konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya'nın sorularıyla zor anlar yaşadı.

“Eğer 16 Nisan’da ‘evet’ çıkarsa son Başbakan mı olacaksınız, yeni sistemde Cumhurbaşkanı’nın yetkileri çok değil mi?” gibi sorulara maruz kalan Yıldırım’ın özellikle Ahmet Davutoğlu ile ilgili kendisine yöneltilen soru karşısında ‘zorlandığı’ gözlendi.

BAŞBAKANA DEFTERİ YARDIMCI OLDU

Küçükkaya’nın “son başbakan olacaksınız” yorumunu “ona halk karar verecek” diye ‘geçiştiren Yıldırım’ın, özellikle Cumhurbaşkanı’na verilen geniş yetkiler konusunda sık sık ajandasına başvurması dikkat çekti.

KÜÇÜKKAYA’DAN ZOR SORULAR

Yıldırım’ın Küçükkkaya’nın “AK Parti’nin seçilmiş genel başkanı istifa etti. Ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle yaptığını söyledi” şeklindeki sorusuna ise yanıt vermekte güçlük çektiği gözlendi. İşte Başbakan’ın o soruya verdiği yanıt.

İsmail Küçükkaya programın sonunda Başbakan’a, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sık sık yaptığı “birlikte canlı yayına çıkalım” teklifini iletti. Yıldırım ise bu teklifi “Anayasa maddelerinin tartışılacak bir yanı yok. Bizim söylediğimiz belli… Konuşacak bir şey kalmadı. Herkes söyleyeceği şeyi zaten söyledi ve söylüyor” diye reddetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.