Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Bingöl saldırısında flaş gelişme

9 Ekim 2014’te Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve yanındaki emniyet görevlilerine yapılan silahlı saldırının ardından yakalanıp tutuklanan Erhan Şenyuva ve Ali Kılıçgedik'in yargılandığı davanın üçüncü duruşması dün yapıldı. Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında 'devletin bütünlüğü ve birliğini bozmak', 'terör örgütü üyesi olmak' ve '6136 sayılı yasaya muhalefet' suçlarından 12 yıl hapis cezası istenen sanıklar, farklı illerde bulundukları cezaevinden duruşmaya telekonferans sistemi ile katıldı. Mahkeme heyeti, sanıklar Erhan Şenyuva ve Ali Kılıçgedik'e, 'terör örgütüne bilerek ve isteyerek üye olmak' suçundan 5'er yıl, 7'şer ay 15'er gün hapis cezası verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.