Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ilk mitingi nerede

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Kartal’da bugün düzenlenecek “Milletçe alkışlıyoruz” mitingiyle sahaya inecek. 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’ne kadar 50 ilde miting yapacak olan Kılıçdaroğlu, birçok il ve ilçeye “Doğrudan temas” adı altında sürpriz ziyaretlerde bulunacak. Kılıçdaroğlu, ilk mitinginde partisinin aday listesine dikkat çekecek, “Biz CHP olarak hazırız. Programlarımız, kadrolarımız hazır. Ülkeye, milletin çok özlediği, ekonomik refahı, eşit ve adil hak dağılımını, iç ve dış barışı, onurlu duruşu, birliği, beraberliği getirmeye geliyoruz” mesajı verecek. Kılıçdaroğlu, emeklilere yılda iki maaş ikramiye verilmesi ve emeklilerin sorunlarının çözülmesi, aile sigortasının ayrıntıları, işsizlikle ve yoksullukla mücadele, kredi kartı borçları, sosyal yardımlar, eğitim sistemi ve üniversite öğrencilerinin yurt ve harç sorunlarının çözülmesi gibi vaatlerinin ayrıntılarını da ilk mitingde açıklayacak. Kılıçdaroğlu, hukuk devleti ve adil yargılama konularına da vurgu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun, Kartal Meydanı’ndan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, “İstediğin televizyon kanalında, istediğin gazetecilerle birlikte ülkenin sorunlarını tartışmaya hazırım” davetinde bulunması da bekleniyor.

BİLDİRGE 19 NİSAN’DA
Seçim kampanyasını pozitif bir dil üzerine kuracak olan CHP, bir yandan anketlerle vatandaşın nabzını tutacak, diğer yandan da reklamlarla oy oranını artırmaya çalışacak. Kısa süre önce “Anadolu’nun Kemali” sloganıyla seçim için ilk tanıtımını yapan CHP’de, Kılıçdaroğlu’nun hikâyesi de kampanyanın önemli bir parçasını oluşturacak. CHP’nin seçim bildirgesi 19 Nisan’da açıklanacak.

'PROTESTO' ALKIŞINA DAVET EDECEK
CHP’nin “Milletçe alkışlıyoruz” sloganının şifreleri de netleşiyor. “Milletçe alkışlıyoruz” afişlerinin altında, “Bu alkış, hakka, hukuka ve ekonomiye, özgürlüğe, barışa ve adalete, laikliğe, demokrasiye ve Cumhuriyete zulmeden malum zihniyeti protesto alkışıdır! Türkiye’yi ‘yaşanmaz bir ülke’ haline getirenlere meydan okumadır! Alkışlıyoruz. Avuçlarımızı patlatırcasına alkışlıyoruz. Milletçe” ifadesine yer verildi. Alkışlı protestonun ilk provası da bugün Kartal’da yapılacak. CHP Lideri meydanda bulunanları alkışlı protestoya davet edecek. Alkışlı protesto her mitingde tekrarlanacak.

BAYRAKLAR ÇIKARTMALAR HAZIR
Kartal Meydanı dün gün boyu CHP’nin ilk miting hazırlıklarına sahne oldu. Vinçler, Kılıçdaroğlu’nun geçiş güzergâhındaki direklere ve meydana binlerce bayrak astı. Sabaha kadar süren çalışmalarda yaya yoluna da “Milletçe alkışlıyoruz” çıkartmaları yapıştırıldı. Mitingde havai fişek gösterisi de yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.