Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Wolverhampton Nottingham Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri kemal kılıçdaroğlu Edinburgh Napier University İskoçya burs

Bu haber kez okundu.

CHP'de Genel Merkeze tepki gösterip istifa ettiler

Değişim istediklerini belirten il yönetiminin istifa açıklamasında “Bunun için verdiğimiz demokratik ve haklı mücadelemizden yılmadık. Partimizin Afyonkarahisar'daki geleceği adına her şeyin güzel olduğunu söyleyen, ‘24 Haziranda başarılı olduk' diyen, Genel Merkez'le aynı düşüncede olan, değişim istemeyen bir ekibe bayrağı teslim etmenin Devrimci bir duruş, hatta zorunluluk olduğunu düşünüyoruz” ifadelerine yer verildi.
Afyon İl Başkanı Savaş Erdoğan ise “Burada istifa etmemizi istemeyen ve duruşumuzdan dolayı bize destek veren Afyonkarahisar'daki ve Türkiye'deki tüm Yoldaşlarımıza söylemek isteriz ki, istifa bir kaçış değildir. Bu istifa partimizin yerel seçimlere genel merkezimizle uyum içinde çalışacak yeni bir ekiple katılması, partimizin zarar görmemesi içindir” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.