Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london Rishko london

Bu haber kez okundu.

CHP'den aday gösterilmeyen Mehmet Kocadon o partiden aday olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bodrum'da mevcut Başkan Mehmet Kocadon'u, Marmaris'te de mevcut Başkan Ali Acar'ı yeniden belediye başkan adayı yapmadı. Ali Acar, DSP'den Marmaris Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı.
Şimdi ise gözler Kocadon'a çevrildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, ailesinin de onay vermesi halinde, önümüzdeki pazartesi günü Demokrat Parti'ye (DP) geçeceği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı öğrenildi. Kocadon, “Şu anda verilmiş bir kararım yok ama adaylık başvurusu için de siyasette uzun sayılacak bir süre var” dedi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise konuyla ilgili “Kocadon arkadaşımızdır. Kendisiyle görüşüyoruz, görüşmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Kocadon'un,büyükşehir adaylığı ile ilgili olarak Marmaris'te de bazı temaslarda bulunduğu, Muğla Büyükşehir için bağımsız adaylığını açıklayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile görüşeceği belirtildi. Mehmet Kocadon, 2009'daki yerel seçimlerde DP'den aday olmuş ve seçimi kazanmıştı. Seçim sonrası CHP'ye katılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.