Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

CHP, Enis Berberoğlu için harekete geçecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleşen toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.Genel başkan yardımcılarının söz aldığı toplantıda, Yargıtay 16. Ceza Dairesinin, yeniden milletvekili seçilen Berberoğlu hakkındaki davanın “dokunulmazlık nedeniyle durması” istemini reddetmesi değerlendirildi.
“SES GETİRECEK DEMOKRATİK EYLEMLERİN YAPILMASI”
Kararla ilgili Yargıtay 17. Ceza Dairesine yapılan itirazın sonuçlanmasının beklenmesi görüşünün ağırlık kazandığı toplantıda, buradan sonuç alınamaması durumunda ilk olarak TBMM’de bir çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı.Ağırlıklı olarak kulis çalışmalarının yapılacağı Mecliste de bir yol alınamaması durumunda ise “ses getirici demokratik eylemlerin yapılması” yönünde görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, eğitim ve ekonomi alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri de tartışıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.