Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

CHP İngiltere Başkanı seçilen Kazım Gül yönetim Kurulu listesini açıkladı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - CHP İngiltere Birliği Başkan adayı olarak seçime giren Kazım Gül, bugün yapılan seçim sonrası başkan seçildi. Kazım Gül Avrupa Gazetesine özel konuştu. CHP İngiltere Birliği, 21 Nisan 2019 pazar günü genel kurulunu yaptı ve yeni başkanını seçti. Daha önceki yönetimde CHP İngiltere Birliği Başkan yardımcılığı görevini yapan Kazım Gül, seçimde başkan adaylarından yine önceki yönetimde görev alan Ayhan Peker ile yarıştı. CHP İngiltere Birliği Başkan adayı olarak seçime giren Kazım Gül, bugün yapılan seçim sonrası başkan seçildi.

Tekin Bingöl ve Emre Çam

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara ikinci bölge milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye'den seçim için özel gelerek divan başkanlığını yürüttü. Elif Gülle Gelirli divanda görev aldı. Eski başkanlardan Hasan Dikme bir konuşma yaptı. CHP’nin Yurtdışı örgütlenmesinden sorumlu CHP Parti Meclisi üyesi Emre Çam ile birlikte seçimi gerçekleştiren Tekin Bingöl, seçim sonuçlarını şu şekilde açıkladı:

Kazım Gül : 204

Ayhen Peker : 59

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara ikinci bölge milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye'den seçim için özel gelerek divan başkanlığını yürüttü.

Rakibine 59'a karşı 204 oy fark atarak CHP İngiltere Birliği Başkanı seçilen Kazım Gül rakibi ile el sıkışarak dostluk mesajları verdiler. Rakibi Ayhan Peker centilmence artık bundan sonra CHP İngiltere ve Kazım Gül için çalışacağını açıkladı.

Kazım Gül’ün başkanlık ve seçim açıklaması şöyle:

“Öncelikle 21 Nisan 2019 tarihinde, The Selby Centre’da saat 10:00 ile 16:00 arasında yapılan kongreye katılım gösterdiğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ederim.Ben 2015 yılından itibaren CHP İngiltere Birliği’nin üyesi olup, son iki yönetimde Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş bulunmaktayım. Bu süreler zarfında üyelerin oyları ile bana verdiği görevleri daima sonuna kadar götüren, hiç bir zaman görevinden çekilmeyen ve gerektiğinde insiyatif alarak başka görevleri de üstelenen bir siyasi çizgi izledim"

CHP İngiltere Birliği Başkanı seçilen Kazım Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Bu saldırı toplumsal birlik ve çoğulculuğumuzu güçlendirecek saygılı siyasi tutum ve söylemlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta şehit cenazesinde yapılan saldırı onun şahsında CHP’ye, bu ülkenin demokrasi güçlerine, birlik ve beraberliği her türlü çıkarın üzerinde tutan halkımıza karşı yapılmış, failleri ve azmettiricileri belli olan bir saldırıdır”

Kazım Gül’ün başkanlık ve seçim açıklaması şöyle devam etti:

"Birliğin içinde bulunduğu sorunlar karşısında ortaya konan çözüm çalışmalarında her zaman sorumluluk aldım. Organize edilen her türlü aktivite ve eylemlere katılımda bulunmak sureti ile destek oldum. Birliğimizin bugün ulaştığı kurumsal noktaya gelmesinde önemli katkılar sundum. Bu güne kadar Başkan Yardımcısı çerçevesinde ortaya koyduğum bu çalışmaları daha ileriye taşıma mücadelesini bundan sonra Başkanlık yetkileri içinde devam ettireceğim..“

CHP İngiltere Birliği

Kazım Gül: “Birliğimiz, İngiltere'de yaşayan vatandaşlarımızın yerel sorunlarına çözüm getirecek oluşumları ortaya koyma noktasındayız. İngiltlere’de yaşayan toplumumuzun gerek yerel hükümetler gerekse konsolosluk ile olan ilişkilerinde aracalık edecek konuma yükselmiştir. Bu sebeple CHP İngiltere Birliği başkanı olarak, topluma yukarıdan bakan elitist yaklaşımlardan uzak, halkın içinden gelen ve halkla beraber hareket eden bir profil ortaya koyacağım. Toplumun her kesimi ile irtibat halinde olan, herkesin ulaşabildiği ve derdini anlatabileceği biri olarak, CHP İngiltere Birliğimizi bu noktada etkin bir role kavuşturacağıma inanmaktayım.”

Başkan seçilen Kazım Gül Projelerini şöyle açıkladı

- Toplumumuzu bilgilendirecek dijital ve basılı bülten oluşturulması

- Birliğimizi yönetiminde bir TV kanalının kurulması

- Finans sorununa kalıcı çözümler

- Birliğin haftanın 7 günü açık konuma gelmesi

Hasan Dikme seçimle ilgilli şöyle konuştu:

“CHP İngiltere Birligi 5. Olağanüstü kongresi bizlere yakışır bir şekilde gercekleşti.

Her ne kadar bizim listemiz görevi devraldıysada, kazanan CHP olmuştur.

Çıtayı yükselterek kaldığımız yerden kimseyı ötekileştirmeden yolumuza devam edeceğiz.

Yeni kadromuzda tecrübeyi, gençliği, dinamizmi ve donanımı bir araya getirdik.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.”

İŞTE YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: KAZIM GÜL

BAŞKAN YARDIMCISI: HASAN DİKME

SAYMAN: ŞÜKRÜ GÜLŞEN

SAYMAN YARDIMCISI: DİLEK KALE

SEKRETER: NUR TRAVAC

SEKRETER YARDIMCISI: İSMAİL ŞENGÜLOĞLU

BASIN YAYIN SORUMLUSU: CEVDET KÖSE

ÖRGÜTLERDEN SORUMLU: YILMAZ ÖZDEMİR

YARDIMCISI: ERSİN HATİPOĞLU

FOTO

0

Kazım Gül, CHP İngiltere Birliği başkanı seçildi.

1

Rakibine 59'a karşı 204 oy fark atarak CHP İngiltere Birliği Başkanı seçilen Kazım Gül

2

CHP İngiltere Birliği Başkanı seçilen Kazım Gül rakibi ile el sıkışarak dostluk mesajları verdiler.

3

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara ikinci bölge milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye'den seçim için özel gelerek divan başkanlığını yürüttü.

4

CHP İngiltere Birliği Genel Kuruluna yoğun ilgi gösterildi

5

CHP İngiltere Birliği Başkanı seçilen Kazım Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı sert şekilde kınadı.

7

Yeni başkan Kazım Gül eski başkan Hasan Dikme ile

8

CHP İngiltere seçimleri şölen havasında geçti, demokrasi kazandı

Anahtar Kelimeler:
Chp Ingiltere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.