Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tüm partilere önemli çağrı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu özetle şunları kaydetti: “Bir Sancaktepe kültürü oluşturacağız. Sancaktepe’yi bölgenin en önemli merkezleri haline dönüştürdük diyeceğiz. AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum. Vatandaşımız hangi partiye isterse gider oyunu kullanır. Türkiye ciddi bir sürece girdi, bu sorunları aşmak zorundadır. Bu sorunu demokrasi kültürü ile aşmamız lazım. Niçin destek verdin diye kimseyi suçlamaya hakkımız yok ama 17  yıl sonunda vatandaşlarımız soğan kuyruğuna girdiyse oturup düşünmemiz lazım. Özelleştirme, fabrikalar vs. hepsi satıldı. Şimdi sıra silah fabrikalarına geldi. Şimdi Ak Partili vatandaşlarımızın kendilerine sormaları lazım; Ne oldu da 17 yılda ülke buraya geldi? Adaletli davranmak zorundayız, Ak Partili vatandaşlarımız elinizi vicdanınıza koyun, ona göre oy kullanın. Yerinde ve zamanında kullanırsanız para var. Ben bir mahalleyi cezalandırmayı kabul etmiyorum. Belediye vatandaşların parasını harcar. Her belediye başkanı hesabını millete vermek zorundadır.
Muhtarlık kurumuna her zaman önem verdim. Yerel yönetimlerde belediye başkanı muhtarlarla işbirliği yaptığı zaman gücüne güç katmış olur.
Özgen Nama’ya oy veren her kardeşimizin Ekrem İmamoğlu’na da oy vermesi lazım. El ele verecekler bütün tapu sorunlarının tamamını çözecekler. Kentsel dönüşüm rant. Rant her yerde vardır. Kimse ranta karşı değil, sorun rantı kim hak ediyor? Adalet neyi öngörüyor. O mahallede yaşayanlar o rantı hak etmişlerse oradan doğan rantı mahalleye vereceksin.
Sancaktepe’ye bakıyorsunuz 50 kişilik sınıflar. Normali 25 kişilik. Burası da İstanbul. Niçin Sancaktepeliler 26 kişilik sınıflarda okumasın?
Neleri yapacağız, bir sorun var mı var, ‘biz bu sorunu çözeceğiz’ diye yola çıkanlar bu sorunu çözdüler mi, hayır çözmediler. O zaman yeniyi deneyeceğiz.
Bütçe görüşmelerinde asgari ücret 2 bin 200 TL olmalı dedim. Onlar toplandı biz de 20 bin 20 TL yapalım dediler.
Bizim belediyelerde 1 Ocak 2019’dan bu yana asgari ücret net 2 bin 200 TL’dir. Özgen başkan seçilecek, asgari ücret net 2 bin 200 TL olacak. 2 bin 200 ile 2 bin 20 lira arısındaki farkı da ödeyecek işçiye ama bir şey daha istiyorum hiç kimseyi atmayacak işinden.
Reel sektörü yeni vurmaya başladı kriz, işsizlik daha da çok artacak. Bir sabah işveren geliyor işçisini çıkarmak zorunda kalıyor, yoksa ben ayakta duramam diyor. Peki sandığa giderken bunu düşünecek miyiz? Biz kendimizi biliyorsak ne söylerse söylesinler. Biz kendimizi biliyoruz. Mütevazı bir hayat sürüyoruz. İsraf haramdır diye bir anlayışımız var. Demokrasi ittifakını sandıkta yapmak zorundayız. Bütün partilere sesleniyorum, Özgen Nama’yı da belediye başkanı olarak makamında göreceğiz.
Ekonomik kriz var biliyoruz 13 madde ile nasıl çözüleceğini açıkladık. Vay sen bunu nasıl açıklarsın. Ufkun bittiği yerde durağanlık başlar. Yenileşmenin bittiği yerde gerileme başlar. Bizim ufkumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ufuktur. Her şeyimiz var. Bu cennet gibi ülkeyi neden cehenneme çevirdik.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.