Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Vogue dergisi Murray Auchincloss

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs'ta kapalı olan Taksim için tepki gösterdi

“(1 Mayıs Taksim’in yasaklanması) Bayramların yasaklanması demokrasilerde olmaz. Mitingten söz ediliyor, oysa miting değil bayram kutlaması yapmak istiyorlar. Daha önce de Taksim’de kutlanmıştı 1 Mayıs, herhangi bir olay da çıkmadı. Herkes eğlendi, baharı kutladı. İşçisi, memuru, emeklisi biraraya gelecekler, bayram kutlayacaklar. Bunu yasaklamanın anlamı yok. politikaları güvensizlik üzerine (Erdoğan’ın kaos çıkar sözü) Daha önce açıldı, hiç de kaos çıkmadı, ne diyecekler ona? 1977’ye gidiyorlar. Niye 77’ye gidiyorsunuz, biz 2015 yılındayız. Bakın çoğu ilde kutlandı, hiçbir olay da çıkmadı. Niye İstanbul’da çıkıyor, hangi gerekçeyle? İstanbul’u sıkıyönetim merkezi haline döndürdüler. Siz güvensizlik üzerine politika oluşturuyorsunuz. Demokrasilerde bu olmaz.

"Ne mal olduğunu biliyoruz"
(Erdoğan’ın asgari ücreti bilmiyorlar sözü) Bin 500 liradan neden gocunuyorlar? Hiç meraklanmasınlar. Biz asgari ücreti de çok iyi biliriz, sizin ne mal olduğunuzu da biliriz. Neleri götürdüğünüzü çok iyi biliriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.