Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Nazım Çavuşoğlu Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de seçmenleriyle buluştu

Kılıçdaroğlu, “Papa'yı niye örnek gösteriyor, sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor” dedi. Çankırı, Ereğli ve İzmir mitinglerinde konuşan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:
ÇİFTLİĞİNE ÇİFTLİK KATTI
"13 yılda Çankırı'ya ne yaptılar? 3 bin 500 aile sosyal yardım alıyor, 6 bin aile de başvurmuş sosyal yardım almak için. Tarım ve hayvancılık bu bölgede çok önemli. Bittiğini ben de biliyorum. Size ne verdiler Allah aşkına. O zaman hepimiz şapkamızı önümüze koyacağız ve düşüneceğiz. Onlara iktidar, milletvekili verdiniz. Çiftliğine çiftlik kattılar. Hükümetlerin asıl varlık nedeni yoksulluğu, işsizliği bitirmek, refah içinde bir toplum yaratmak. İktidar bunun için olunur. Onlar iktidarı ceplerini doldurmak için düşünüyorlar, biz iktidarı halk için düşünüyoruz.

HER TÜRLÜ DÜMENİ YAPIYOR
Ankara'da oturan beylerin çocukları hiçbir sınava girmeden, doğrudan devlet memuru oluyorlar. Bu gerçeği bile bile hâlâ Çankırı 'Biz artık uyandık, biz artık harama, yalana ortak olmak istemiyoruz' diyecek mi? Her türlü dümeni yapıyorlar. İsraf var, ben söylemiyorum, onlar, vicdanı olan bazıları söylüyor. İsraf haram mı? Hepimiz biliyoruz. Bütün mütedeyyin vatandaşlarıma sesleniyorum: 'Kılıçdaroğlu şunu yasaklayacak bunu yasaklayacak diye.' Hiç kimse endişe etmesin. Kılıçdaroğlu insan dostudur, insanı sever yüreğinde insan sevgisi vardır.

YARDIMLAR 2 KATINA ÇIKACAK
Refahı tabana yayacağım, herkes kalkınmadan büyümeden nasibini alacak. Aç ve açıkta insan bırakmayacağım. Anneler hiç meraklanmayın. Sizin çocuk sevginizi, nasıl üzerlerine titrediğinizi biliyorum. Akşam tencere kaynamazsa, annenin nasıl bir acı çektiğini biliyorum. Oğlu, kızı işsizse çektiği ıstırabı, huzurun olmadığını biliyorum. Anneler sizden isteğim, bütün annelere ulaşın. Onlara 'Kılıçdaroğlu her eve huzur, bereket getirecek' deyin. Hiçbir sosyal yardımı kesmeyeceğim, tam aksine bütün sosyal yardımları en az 2 katına çıkaracağım. Endişe etmeyin.

13 YILDA HEP GÖTÜRDÜLER
Yeni bir propaganda başlattılar, ‘Sadece bir sefer verecek, sonra kesilecek’. Kesinlikle inanmayın. Bir numaralı kanun, birer maaş ikramiye verilmesi hakkında kanun. Yine Kılıçdaroğlu söz verdi ama, Bağ-Kur emeklilerine vermeyecek. Niye vermeyelim? En düşük aylığı alanlar, esnaf ve sanatkar. Ona da vereceğiz. Bu propagandalara inanmayın. Ama bir gruba, milletvekili emeklilerine vermeyeceğiz. 13 yıldır bir şey vermediler, hep alıp götürdüler, yani tuzu kokuttular. Siz 13 yılda yapamadınız ama ben 4 yılda yapacağım."

Trafoyu söyledim
Partililerden geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş birini sandığa götürmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, “Hiç meraklanmayın, Genel Merkez’deki Şero'ya söyledim. 'Bütün kedilere haber ver, trafoya girmesin' dedim. Hiç endişe etmeyin. Sandıklara sahip çıkacağız. 13 yılda işsizlik, yoksulluk verdiler, köşeyi döndüler. Adam gibi yönetmek, Türkiye'yi şaha kaldırmak için 4 yıl verin. Ben sizin çocuklarınız, torunlarınız, bayrağımız, güzel ülke için çalışacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.