Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

CHP lideri sosyal medya hesabından şehit ve gazi ailelerine seslendi

Şehit aileleri ile gazilerin sağlık giderlerinin karşılanması, maaşlarının düzeltilmesi gerektiğine işaret eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:"Türkiye, 'Gazilik sektör oldu' diyenler tarafından yönetilmeyi hak etmiyor. Şehit aileleri ve gazi hakları için CHP'nin teklifi yasalaşmalı. Bu ülke uğruna canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazilere sahip çıkmak boynumuzun borcudur. CHP iktidarında size ev de vereceğiz. Gazilere ve şehitlerimizin bize emaneti olan çocuklarına sınavsız iş vereceğiz. CHP, Türkiye için onurlu mücadele eden herkesin yanındadır."Kılıçdaroğlu, CHP'nin dünkü TBMM grup toplantısında, şehit aileleri ve gazilere yeni haklar getiren yasa teklifi önerisinde bulunmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.