Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

CHP liderinden gündeme ilişkin önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Biz ülkemizi seviyoruz, hiçbir ayrım yapmıyoruz. İnancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun. İnsana sadece insan olarak bakıyoruz ve sorunlarını çözmek için çaba harcıyoruz. Kalemini satmayan gazeteciler başımızın üstünde, onlara her zaman destek vereceğiz ama kalemini kiralayanlara CHP asla ve asla gazeteci gözüyle bakmıyor.

"CHP İKTİDARINDA GAZETECİLER ÖZGÜRCE YAZACAK"

Haber yapan, halkı bilgilendiren gazeteciler görev yapamıyorlar ama benim bütün gazeteci arkadaşlara sözüm var. CHP iktidarında özgürce yazacaksınız, özgürce eleştireceksiniz. Sizden sadece tek isteğim var; kaleminizi kiralamayın ve satmayın.

"İŞSİZLİK, BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR"

Emek en yüce değerdir deriz, neden emek en yüce değerdir? Çünkü, emekle çalışırsınız, emek alın teri demektir. Emek, çalışmak ve üretmek demektir. Emek, insana saygı demektir. Emek, bütün dünyada en değerlidir. Peki emeğe hakkı olan karşılığı veriyor muyuz? Hayır... Binlerce çocuğumuz işsiz, bu çocukların çalışması lazım ama bu insanlara değer vermiyoruz. İşsizlik, bütün kötülüklerin anasıdır. İşsiz ne yapar? Evinde mi oturur akşama kadar.

Daha turizm sektörü daha açılmadı. Bu yıl turizm açılmazsa 500 bin işsizimiz daha olacak. Ne olacak bu devletin hali? Ülkeyi çok iyi yönetiyoruz diyorlar, bu işsizlik ne olacak? Bombalar patlıyor diye turist gelmiyor diyorlar, sen yönetiyorsun. Patlamasın bombalar.

"TÜRKİYE, ORTADOĞU ÜLKESİ HALİNE GELDİ, TURİSTLER O YÜZDEN GELMİYOR"

Türkiye bir uygar devlet olmaktan çıktı. Türkiye'ye bu hale getirdiler. Türkiye kendi içinde savaşan bir Ortadoğu ülkesi haline geldi, o yüzden turistler Türkiye'ye gelmiyor. İşsizliği siyasi olarak bir dönem istismar ettiler. 1 Kasım seçimlerinden önce bir kısmı işe başlattılar. Seçim bitti, şimdi hepsinin işine son veriyorlar. Geçici olarak işe başlatılan bu çocukların ailelerine sesleniyorum. Biz hiçbir şeyi istismar konusu yapmadık, kim çalışıyorsa ona destek verdik. Benim sözüm, bu çocukların tamamını işe alacağız. Bir gencimizin işsiz kalması, o ailenin huzursuz olmasına neden olur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.