Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

CHP'nin önerisi YSK tarafından reddedildi

YSK, CHP'nin Danıştay'ın kararının beklenmesine yönelik önerisini reddetti. YSK'nın, Danıştay kararını beklemeden sonuçları birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.CHP, 21 Nisan'da mühürsüz oy pusulalarıyla ilgili olarak Danıştay'a başvurmuştu.

Başvurunun ardından açıklama yapan CHP avukatı Atilla Kart, YSK'nın Danıştay'ın kararına kadar seçim sonuçlarını kesinleştirmemesi gerektiğini söylemişti.YSK üyeleri bugün bu başlığı ele alarak, sonuçların açıklanması için Danıştay'ın kararının beklenmesinin gerekmediği kararına vardı.

YSK'nın sonuçları 27-28 Nisan tarihinde açıklaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.