Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

CHP ve MHP'ye "ByLock" şoku

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın koruma polislerinden biri olan İ.Ü. ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin koruma ekibinde yer alan M.A. FETÖ’nün haberleşme programı ByLock kullandıkları iddiasıyla açığa alındı.İçişleri Bakanlığı, FETÖ ile bağlantılı olduğu değerlendirilen Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 12 bin 801 polisi açığa almıştı. Yapılan soruşturmanın ardından bu polislerden 3 bin 181’i göreve iade edilmişti. Görevlerine iade edilen bu polislerden 2 bin 200’ünün, FETÖ’nün deşifre edilen haberleşme programı ByLock kullandıkları belirlenince yeniden açığa alındılar.Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda açığa alınan polisler arasında siyasi liderlerin koruması olan 2 polis memurunun da bulunduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun yakın koruması İ.Ü. ile Bahçeli’nin koruma ekibinde yer alan M.A.’nın, ByLock kullandıkları, deşifre edilen listede isimlerinin yer aldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.