Öne Çıkanlar Hatice türkiye Londrada Kadınların Hackneyde Schnitzel Forever İngiltere vize ingiltere Türkiye Büyükelçisi vefat ve başssağlığı UKVCAS ara tatil

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı adayı İnce 'İlk turda yüzde 51 alacağım'

İşte İnce'nin açıklamalarından satırbaşları:
Cumhuriyet'in kenti Gaziantep sağolun varolun. Bu 99. mitingim. Bu iş tamam, bu maya tuttu. Allah'ın izni milletin isteğiyle bu iş tamam.  İlk kez bir seçimin kaybedeni olmayacak. CHP'li AKP'li Ülkücü HDP'li İyi Parti'li, Saadet Parti'li kazanacak. Sağcı kazanacak Solcu kazanacak.
 İlk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak.  İkinci işimiz Merkez Bankası'nın para politikasına asla müdahale etmemek olacak. 3 Dış politika barışcıl olacak. Türkiye'yi her türlü vesayetten kurtaracağız. Türkiye'de demokrasi olacak hukuk olacak bağımsız mahkemeler olacak. Başörtülü başörtüsüz ayrımı yok sağcı solcu ayrımı yok Alevi Sünni ayrımı yok. Önce barışacağız. Hemen barışacağız. Millete yalan söylemeden kimseyi kaldırmadan. Sanayimizin atıl kalan yüzde 25'ini hayata geçireceğiz. Meraları tarım alanlarını değerlendirecek işsizlere iş bulacağız.   Türkiye nefes alacak
Ben Erdoğan gibi kıvıramam, yazdığımın arkasındayım. Erdoğan benim şiir kitabımla uğraşacağına sana alışveriş listesi vereyim onları oku sen. Sana her kuşun eti yenmez dedim. Fabrikalar diyorum, aş diyorum iş diyorum. Gençlere burs diyorum, yurt dışına göndereceğim diyorum. Kaymakam vekil adayının mikrofonunu tutuyor. Diyanet İşleri Başkanı kıraathanelere övgüler diziyor. Ey başkan sen bu işe karışma ayıp. 
Erdoğan diyor ki namaza gidiyor fotoğraf çektiriyor. Hergün gidiyorum dersem yalan söylemiş olurum ama 15 yaşımdan beri her cumaya giderim. Seçim yaklaşınca namaza gidenlerden değilim. Erdoğan seçimden önce camide fotoğrafı var mı diyor İnce'nin? Camiye fotoğraf çektirmek için mi gidiyorsun Erdoğan?   
 Erdoğan Eskişehir'de millet kıraathanelerinde Tatar böreği de yapabiliriz diyor, Samsun'da bunu yalanlıyor. 1071 Malazgirt'ten itibaren Bu topraklarda böyle yalancı görülmedi. Bence doktora git Erdoğan. 
İftar düzenliyor Erdoğan, bir general gidiyor. General bir yerde alkış yapıyor. Alkış yaptığında Erdoğan diyor ki ben diyor orduyu silahlı kuvvetleri övüyordum general de o yüzen alkış yaptı ne var bunda kızacak diyor. Buna zaten kızmam Hiç bir sıkıntı yok. Ancak yine yalan söylüyor. Çünkü general alkış yaparken Erdoğan beni eleştiriyor orduyu övmüyor.  O general Erdoğan orduyu överken değil beni eleştirirken alkışlıyor. 
  Erdoğan sende yürek varsa bilgi varsa şu kadarcık cesaret varsa istediğin kanalda karşıma çık. Seninle ekonomiyi, yanlış Suriye politikanı tartışacağım. Geçen diyor ki onunla kanala çıkarsam reytingim artar diyor. Sordum ben ekranlara çıktığımda onun 4 katı izleniyorum. Hava durumu reytingleri bile Erdoğan reytinglerini aşmış, benim attığım Twit dünyada birinci oluyor. 
Erdoğan hava durumunun bile altına düşmüşsün, gel benimle televizyona çıkta havan olsun. Korkma ben adam yemiyorum, söz veriyorum diplomanı sormayacağım. Sadece diyeceğim ki kiminle kavga etsen o yükseliyor. Dolar yükseldi faiz yükseldi İnce ile kavga ettin İnce yükseldi.  
Birinci turda yüzde 51 alacağım
Rusya Suriye'de. Rusya seni kandırıyor Erdoğan. Ne cahil adamsın sen. Sevgili Gaziantepliler AKP'li HDP'li Saadet Parti'li kardeşlerim MHP'li CHP'li kardeşlerim hepinize sesleniyorum. Anneler cumhurbaşkanı olduğumda sizin çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. Nitelikli niteliksiz okul olmayacak. Çocuklarınıza matematik öğreteceğiz. İyi doktor iyi mühendis olacaklar. İyi spor yapacaklar. Bizim çocuklarımız marka üretecek marka. Bizim çocuklarımız FETÖ yurtlarına gitmeyecek. 2 yılda yurt sorununu çözeceğim. Çocuklarımıza yabancı dil öğreteceğiz. Bütün bunların hepsini yapacağız. Türkiye'yi en gelişmiş 10 ülke arasına sokacağız. 60 milyon turist 60 milyar dolar turizm geliri yaratacağız. 
Erdoğan'ın projesi yok. Ben diyorum ki otomobilin beynini yapalım o diyor ki kaporta yapayım. Ben nano teknoloji diyorum o kek diyor. Bedava kek isteyenler Erdoğan'a iş isteyenler İnce'ye oy versin.  
Erdoğan'ın keki de bir işe yaramaz. Çünkü şeker fabrikalarını sattı. Şekersiz kek olacak. Erdoğan meydanda diyor ki bana bak Muharrem bende diyorum ki baktım sana Erdoğan söyle. Bir vatandaş bana kızdı ona bakma ona hazine bakıyor zaten sen bize bak dedi. 
Erdoğan bu seçimde kazanırsa dolar 8-10 lira olur. Ben kazanırsam dolar düşer mutfakta güller açar. Bir büyük değişime barışa hep birlikte kavuşacağız.  Evlatlarım çocuklarım öğrencilerin bir öğretmen öğrenciler arasında ayrım yapar mı ? Yapmaz. İmam hatipliler de benim çocuklarım fen liseliler de. Türk gençleri de benim çocuklarım Kürt gençleri de benim çocuklarım. Alevi çocuklarda sünni çocuklarda şafi çocuklarda benim çocuklarım. Hepsi benim çocuklarım. 
Pazar gününe kadar herkes çevresinden üç kişiyi ikna edecek. Oyunu kullandın ne yapacaksın? Akşam üzeri okula gidip sandıkları kontrol edeceksin. Sandıklardan sonra seçim kuruluna gideceksin. YSK'da da ben olacağım. Merak etmeyin. Bence bu iş tamam.     
Pasaportumuz değer kazanacak dediğimde kime güveniyordum biliyor musunuz? Kadınlara ve gençlere.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.