Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma

Bu haber kez okundu.

Genel seçimlere 17 gün kala yapılan son seçim anketi

-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan anket sonuçlarına göre, AK Parti yüzde 42.8'lik oy oranıyla birinci parti durumunda. AK Parti'yi yüzde 27 ile CHP takip ederken, MHP'nin oy oranı yüzde 17.1 oldu.

HDP BARAJ ALTINDA
2011 genel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı.Anket sonuçlarına göre HDP yüzde 9.2 ile seçim barajı altında kalırken, SP-BBP ittifakı oy oranı yüzde yüzde 3.1 oldu.

2011 GENEL SEÇİM SONUÇLARI 
Peki, en son seçim anket sonuçlarıyla 2011 Genel Seçim Sonuçları'nın kıyaslamasını yaparsak karşımıza nasıl bir tablo çıkıyor.Metropoll'ün son anket sonucuna göre yüzde 42.8'lik oy oranına sahip olan AK Parti 2011 yılında yüzde 49.8 oy almıştı. Ankette yüzde 27 oy oranına sahip olduğu iddia edilen CHP'nin ise 2011 seçim sonuçlarına göre oy oranı yüzde 25.98 idi.2011'de yüzde 13.1 oy olan MHP'nin son ankete göre ise oy oranı yüzde 17.1'e çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.