Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara

Bu haber kez okundu.

İşte CHP'nin elindeki son anket sonucu

Koç, seçim çalışmaları kapsamında, Pursaklar ilçesi Saray Mahallesi esnafı ile CHP seçim bürosunu ziyaret etti.Seçim bürosunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış törenlerine katılmasını eleştirdi.CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'e yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir soru üzerine Koç, Türkmen'in hayati tehlikesinin bulunmadığını, olayın sebebine ilişkin bilgisinin olmadığını ifade etti.CHP'nin seçimlere dönük anket yaptırıp yaptırmadığı ve sonuçlarının sorulması üzerine de Haluk Koç, daha önce önemli başarı göstermiş firmaların anketlerine de değinerek, "Seçimleri doğruya en yakın bilenlerin anketleri, AK Parti'yi 40'ın altında, CHP'nin de 30 bandına yükseldiğini gösteriyor. Bunun dışında olanların, çok meşhur olanları da dahil, her seçimde 5-6 puanlık AK Parti lehine bir yontmada bulundukları biliniyor. O yüzden biz alana bakıyoruz, kalan 10 günde terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Manipülasyona, toplumda algı oluşturmaya dönük, iktidar yönlendirmesiyle yapılan çeşitli anketlerin de piyasaya sürüldüğüne tanık oluyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.