Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı 'Bylock'tan gözaltına alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Doç. Dr. Fatih Gürsul, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Ankara'da gözaltına alındı. Kırmızı ByLock listesinde bulunan Gürsul'un Ankara'daki evinde arama yapılıyor.

AÇIĞA ALINMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, bilim, teknoloji ve iletişim alanındaki danışmanı İstanbul Üniversitesi (İÜ) öğretim üyesi Doç. Dr. Gürsul, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alınmıştı.

FATİH GÜRSUL KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Fatih Gürsul, 2000-2009 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak görev yaptı.3 yıldır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını yapan Doç. Dr. Gürsul evli, iki çocuğu bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.