Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Rauf Raif Denktaṣ Türk Okulu

Bu haber kez okundu.

Liderler seçim sonuçlarını nerede takip edecek

Resmi sonuçlar, Muharrem İnce ve Meral Akşener’in de önünde bekleyeceğini açıkladığı YSK tarafından açıklanacak. Adil seçim Platformu, Ankara’da sandığın adaleti için sonuçları izleyecek. CHP Genel Merkezi’nde ise ayrıca bir seçim izleme merkezi kuruldu.
LİDERLER NEREDE?
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Saffet Çebi İlkokulu’nda oyunu kullanacak. Başbakan Binali Yıldırım da oyunu İzmir’de Bahar Yıldırım İlkokulu’nda kullanacak. Erdoğan ve Yıldırım’ın seçim sonuçlarını Ankara’da takip etmesi bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda kullanacak. Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını ise parti genel merkezinde takip edecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de oyunu Ankara’da kullanacak. Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortokulu’nda sandığa gidecek. Ardından seçim sonuçlarını parti genel merkezinden takip edecek.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise memleketi Yalova’da Saffet Çam Ortaokulu’nda oyunu kullanacak. İnce daha sonra Ankara’ya gelerek seçim sonuçlarını takip edecek.
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ise oyunu İstanbul’da kullanacak adaylar arasında yer alıyor.
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Ankara’da Çankaya Lisesi’nde oyunu kullanacak.
HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nde oy verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.