Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Malazgirt Belediyesi BDP'li Eş Başkanları tutuklanarak cezaevine yollandı

Muş'ta terör operasyonu kapsamında gözaltına alınan Malazgirt Belediyesi BDP'li Eş Başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ile BDP İlçe Başkan Vekili Maşallah Burhanlı tutuklanarak, Muş E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.  Muş'ta düzenlenen terör operasyonu kapsamında 18 Kasım Cuma günü gözaltına alınan Malazgirt'in BDP'li Eş Belediye Eş başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez ile BDP İlçe Başkan Vekili Maşallah Burhanlı, Muş Adliyesi'ndeki sorgularının yarından akşam saatlerinde savcının tutuklama istemiyle Malazgirt Adliyesi'ne sevk edildi. Burada sorgulanan Eş Başkanlar Halis Coşkun ve Memnune Söylemez ile Maşallah Burhanlı alınan ifadelerinin ardından, 'Terör örgütüne üye olmak', 'İhaleye fesat karıştırmak', 'Terör örgütüne finansman sağlamak' suçlarından tutuklandı. Tutuklu sanıklar Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Emniyet güçlerinin Malazgirt Belediyesi önünde aldığı geniş güvenlik önlemleri sürüyor. Belediyeye giriş ve çıkışlar ise kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.