Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma

Bu haber kez okundu.

Mansur Yavaş başkent için 5 yeni projesini açıkladı

Mansur Yavaş,5 yeni projesini şöyle anlattı:
ULUS PROJESİ: Ulus, Kızılay, Saraçoğlu mahallesinin birbirinden güzel yapıları ön plana çıkarılacak. Butik oteller, tüm dünyadan turistleri çekecek müzeler, konserler, etkinlikler ve 24 saat yaşayan cıvıl cıvıl bir hayat ile Ankara; Paris, Roma, Londra gibi dünya başkentleri arasına girecek.
ATAPARK: Atapark; AOÇ, Ankara Çayı projeleriyle Ankara’nın yeşil nefes alması sağlanacak. AVM'lerde sıkışıp kalan halk, doğa ve sağlık ile kucaklaşacak. Uluslararası etkinlikler, konserler, orman içerisinde kır düğünü aktivitelerin de yapılacağı alanlar olacak.
BİLİŞİM KENTİ: Gölbaşı ilçesinde kurulacak bilişim kenti ile gençlerimize, alt yapısı, yolları, mimarisi, her türlü sosyal imkanları, doğası ile cennet gibi bir şehir kazandırıp, beyin göçünün de önüne geçeceğiz.
BİLİM-SPOR KÜLTÜR PARKLARI: İlçelerde yer alacak Bilim-Spor Kültür parkları sayesinde; çocuklarımızın bilgisayar, mekanik ve elektronik atölyeleri ve bilim merkezleri gibi alanlarda kendilerini geliştirmeleri sağlanacak.
KIZILAY PROJESİ: Kızılay projesi ile bina cepheleri kaliteli görünüme kavuşturulacak. Kaldırımlar genişletilip, otopark çözümleri ile toplu taşımaya ağırlık verilecek ve trafik azaltılacak. Kızılay gözde semtlerden biri haline gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.