Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic Pile turk koyu

Bu haber kez okundu.

Mansur Yavaş'ın mal varlığı ortaya çıktı

Millet İttifakı’nın desteklediği CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ‘Şeffaflık Taahhütnamesi’ni imzalayarak, mal varlığını beyan etti. Yavaş’ın imzaladığı 10 maddelik taahhütnamede, “Seçilmem durumunda; şeffaf, dürüst, hesap verebilir, katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı doğrultusunda faaliyet göstereceğimi taahhüt ederim” ifadeleri yer aldı.
Yavaş’ın imzaladığı taahhütnamenin ilk maddesinde ise “Belediye başkanı olarak birinci derece akrabalarımı da içeren mal varlığı bildirimlerimin yıllık olarak ilan edilmesini sağlayacağım” ifadesi bulundu.
MAL VARLIĞI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.