Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Melih Gökçek ve Aylin Nazlıaka arasında gerginlik

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı sert polemikle nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelen uyarı üzerine "Emir demiri keser, artık bu konuda kesinlikle konuşmayacağım" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez CHP Milletvekili aylin nazlıaka'yı hedef aldı.
Gökçek, kiraladığı otobüse para vermediği iddia edilen Aylin Nazlıaka’ya hitaben “Seni 7500 TL için rezil ettirmeyiz.... CHP’li delegelere söyle... Melih arkamda... Sırtım yere gelmez de.. Seni ne edip yeniden MV edecez” şeklinde tweetler attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.