Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Meral Akşener açıkladı CHP-İyi Parti ittifakı mı kuruluyor
İttifakı kuranların bulundukları yerden kendilerine hakaret etmelerini de kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Akşener, “Biz kimseye hakaret etmiyoruz, iftira etmiyoruz. Siyaseten her konuda saygılı bir dil kullanıyoruz” diye konuştu.Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Akşener “Cenabı Hakk, şu anda Afrin'de mücadele eden evlatlarımızın ayaklarına taş değdirmesin. Muzaffer olarak dönmelerini nasip etsin. Ama stratejik derinlik oldu stratejik çukur, çocuklarımız orada Türkiye'nin itibarını o çukurdan çıkarmak için kanlarıyla, canlarıyla, terleriyle mücadele ediyor” diye konuştu.Akşener, 7 Nisan'da Alpullu'da olacaklarını ve şeker fabrikasının satılmasına engel olmak için her şeyi yapacaklarını kaydetti.Partilerini önceki gün CHP Genel Başkan Yardımcıları'nın ziyaret ettiğini aktaran Akşener, şunları söyledi: "Sandık güvenliğini ve bu güvenlik konusunda hassasiyetle durulması gerektiğini konuştuk. İttifak konuşmadık. Cumhuriyet Halk Partisi de kendi adayını çıkaracak, İYİ Parti de kendi adayını çıkaracak. Orada bir sorun yok. İYİ Parti'liler şu anda sandıkları için eğitiliyor. Kendi hakkını savunamayan milletin hakkını savunamaz. Onun için sandıklara sahip çıkacağız. Biz sandığa sahip çıkacağız. Sandık kurulları ağırlıklı olarak kadınlardan olacak. Açık açık, İYİ Parti'li kadınlara söylüyorum, kanunsuzluk, uygunsuzluk yapanların kafasını yolabilirsiniz. Arkanızda ben varım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.