Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

Meral Akşener veda etti

24. Dönem'de son kez yönettiği toplantıda Meral Akşener milletvekillerine veda etti.TBMM Genel Kurulu, Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, 5 Nisan'a  kadar çalışma kararı alındığını hatırlatarak, "Bugün sizlerle son günüm. 4 yıl  beraber Meclis'te mesai yaptık. Siyasi partilerin grup başkanvekillerine ve bütün  milletvekillerine teşekkür ediyorum. Çok güzel hatıralar biriktirdik, acı tatlı 4  yıl geçirdik. Şimdi seçime gidiliyor. Gidiş var dönmemek var, dönüp bulmamak var.  Yarına çıkacağımızı Allah biliyor. Varsa hakkım helal ediyorum, sizden de  hakkınızı helal etmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.  Sözleri alkışlarla karşılanan Akşener,  diğer Meclis Başkanvekillerine  de teşekkür etti. "Güzel bir 4 yıl geçirdik, kendi adıma..." diyen Akşener, 5  Nisan'a kadar kendisinin görevi olmadığını, diğer grup başkanvekillerinin görev  yapacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.